62 Werving- en selectiebureaus in Noord-brabant

9.7

H3Group

Outplacement, Jobcoaching, Re integratiebureau, wet poortwachter, spoor 2

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie

Groei in werk

Groei in Werk is een professionele en betrokken werkpartner gespecialiseerd in duurzaamheid.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Forever Lifestyle Services

Marketingorganisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

eM2

eM2 erkent het belang van persoonlijk contact bij personele en reorganisatie vraagstukken. Door haar compacte omvang kan eM2 direct, flexibel en persoonlijk inspelen op iedere situatie.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DIT Techniek

Het is heel simpel. Je bent een vakman (of vrouw). Of je wilt een vakman worden. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken op mooie projecten. Klussen en vacatures die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je

Aantal vestigingen: 18 Bedient uw provincie

deConsulent

deConsulent is de nieuwe arbeidsmarkt van Nederland waar werkgevers en werknemers elkaar vinden. Met innovatieve selectietechnologie, brengt DeConsulent een doelgerichte arbeidsmatch tot stand.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Ik Fabriek

De Ik Fabriek is speciaal voor vrouwen en die werken of weer gaan werken, een carrierestap of switch willen maken.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Daxxa Personeelsdiensten

Daxxa Personeelsdiensten levert een positieve bijdrage aan een succesvolle en plezierige werknemer / werkgever relatie. De mens en diens cultuur, verhoudingen, persoonlijkheid en competenties staat bij DAXXA centraal!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Cofect

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Coach Praktijk Eindhoven

Loopbaancoaching, outplacementbegeleiding, personal assessments, stress- en burn-out coaching, mental life coaching, loopbaanbegeleiding en meditatietraining.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

CIS Training en Organisatieadvies

Professional op het gebied van Werving en Selectie, Advies en Coaching.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Werving- en selectiebureaus Noord-Brabant

Heb je een specialisme en ben je op zoek naar een leuke baan in Noord-Brabant? Schroom dan niet om bij werving- en selectiebureaus aan te kloppen. Goede werving- en selectiebureaus in Noord-Brabant vind je op Werksite. Je kunt in een oogopslag de verschillende werving- en selectiebureaus met elkaar vergelijken. Bovendien kun je beoordelingen en ervaringen van andere kandidaten op Werksite nalezen. Met een goede keuze uit alle werving- en selectiebureaus heb je binnen korte tijd je droombaan in Noord-Brabant.


Wat doen ze

Vaak is het onbekend wat werving- en selectiebureaus nu precies doen. Ook in Noord-Brabant selecteren werving- en selectiebureaus potentiïle medewerkers voor bedrijven. Dat doen zij in opdracht voor die bedrijven en voor elke succesvolle kandidaat die geplaatst wordt, krijgen werving- en selectiebureaus een vergoeding (fee). Vooraf selecteren werving- en selectiebureaus alle sollicitatiebrieven en voeren zij het eerste kennismakingsgesprek met potentiïle kandidaten. Een stuk of vier dragen zij voor bij hun opdrachtgever in Noord-Brabant. De gegevens van goede kandidaten, die niet meteen voor de eerste vacature in aanmerking komen, worden in het dossier opgenomen.


Voordelen

Bedrijven in Noord-Brabant en in overige delen van Nederland, doen graag zaken met werving- en selectiebureaus. Werving- en selectiebureaus nemen een deel van de taken van personeelsafdelingen over, wat voor bedrijven in Noord-Brabant veel tijd en energie bespaart. Ook het uitvoeren van eventuele assessments wordt door werving- en selectiebureaus gedaan. Maar ook voor jou als werkzoekende bieden werving- en selectiebureaus veel voordelen. Zij kennen de bedrijven in Noord-Brabant goed en weten precies bij welke organisatie jij het beste tot je recht kunt komen.


Criteria

Besef wel dat werving- en selectiebureaus de lat hoog leggen en alleen kandidaten zoeken met een hogere opleiding en voldoende werkervaring. De meeste werving- en selectiebureaus zijn gespecialiseerd in een bepaald segment of branche. Wanneer je als bedrijfsjurist aan de slag wilt in Noord-Brabant, doe je er verstandig aan om naar werving- en selectiebureaus te zoeken met dit specialisme.