Coach Praktijk Eindhoven

Plaats een review

Loopbaancoaching, outplacementbegeleiding, personal assessments, stress- en burn-out coaching, mental life coaching, loopbaanbegeleiding en meditatietraining.

Voor werkgevers:

Coachpraktijk Eindhoven is een kleinschalige coachpraktijk. De coaches Sandra en Theo zijn experts op de coachgebieden:
1) Loopbaan - outplacement
2) Stress- en burn-out
3) Mental | life coaching
Loopbaanadvies, loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding vormen samen een compleet professioneel loopbaantraject. En altijd als maatwerk prima in te zetten bij outplacement of re-integratie vraagstukken. Theo heeft ruim 12 1/2 jaar ervaring als loopbaancoach, loopbaanadviseur en loopbaanbegeleider en verzorgt complete professionele loopbaantrajecten. Sandra begeleidt en coacht mensen op het gebied van stress en burn-out als ook bij loopbaanvraagstukken met het hervinden van persoonlijk werkgeluk.
Daarnaast verzorgen wij meditatietrainingen en workshops voor mensen die rust en balans terug willen in hun leven. Afspraken maken wij van maandag tot en met zondag; ook 's-avonds. Hierdoor kan iedereen doorgaans snel bij ons terecht. Wij ontvangen onze klanten in onze eigen praktijkruimte aan huis. Indien nodig of gewenst kunnen persoonlijke afspraken ook online worden opgepakt. Telefonische kennismaking is uiteraard gratis en vrijblijvend.
Onze website biedt tevens de mogelijkheid om GRATIS en ANONIEM een aantal uitstekende stress- en burn-out testen te maken. Deze zijn zowel gericht op lichamelijke tekortkoming als gevolg van langdurige stress, als ook op mentale belasting of mogelijk zelfs burn-out. Deze resultaten kunnen je ondersteunen bij de bepaling voor aanpak van de richting naar volledig herstel.
Wij leren jou graag beter kenen.
Groetjes Sandra & Theo

Voor werknemers:

.

Wij zijn gevestigd in:

Eindhoven, Helmond

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.