Groei in werk

Plaats een review

Groei in Werk is een professionele en betrokken werkpartner gespecialiseerd in duurzaamheid.

Voor werkgevers:

Groei in Werk bestaat sinds 2000. Begonnen als arbeidsbemiddelingsbureau in de antroposofische sector, heeft Groei in Werk zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een Personeel en Organisatie adviesbureau met een compleet pakket aan diensten voor zowel organisaties, bedrijven en instellingen die duurzaam ondernemen (MVO) in hun bedrijfsstrategie hebben opgenomen, als voor individuele werknemers, werkzoekenden en anderen die op zoek zijn naar zingeving in hun werk.

Werving & Selectie
Goed personeel vormt de motor van uw organisatie. Werving & Selectie vormt een belangrijk - en vaak onderschat - P&O-instrument. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het van belang dat dit instrument effectief wordt ingezet. Het zoeken naar de juiste persoon voor uw organisatie neemt veel tijd in beslag. Groei in Werk kan een belangrijk deel van dit traject van u overnemen. Wij zijn specialisten, we kennen het landschap en beschikken over een groot netwerk.

Onze kracht ligt enerzijds in onze unieke database van meer dan 3500 kandidaten, anderzijds in de specifieke kennis die we hebben van de MVO markt waardoor we in staat zijn de juiste kandidaten voor uw functie te vinden. Onze kandidaten zijn op zoek naar zinvolle arbeid in zinvolle organisaties. Veelal hebben ze kennis op het terrein van MVO of hebben ze een sterke affiniteit met duurzaamheid. De kans is dus groot dat wij een geschikte kandidaat vinden voor uw vacature. Wij leggen u alleen kandidaten voor die in hoge mate voldoen aan de door u gestelde eisen.

Loopbaanbegeleiding en coaching
Goed personeel is voor iedere organisatie zeer waardevol. Komen medewerkers volledig tot bloei, dan groeit de organisatie mee. Omgekeerd zorgt een bloeiende organisatie voor zeer gemotiveerde medewerkers.

Daarom is coaching een belangrijk personeelsinstrument. Zeker wanneer het gaat om het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers.

Onze coachingsmogelijkheden zijn divers:

Loopbaancoaching
Als uw werknemer behoefte heeft aan verdere ontwikkeling (persoonlijke ontwikkeling, opleiding), uitgekeken is op - of zelfs vastgelopen in - de huidige functie of als er sprake is van veranderingen in functie of organisatie.

Persoonlijke coaching
Als uw management (kadercoaching) of individuele werknemer door omstandigheden behoefte heeft aan extra feedback of gewoon eens te spiegelen. Hierbij zijn meerdere invalshoeken te hanteren: een theoretische benadering, een functiegerichte benadering, een situationele benadering of een thematische. In de meeste gevallen hanteren we hierbij een combinatie hiervan.

Outplacementtrajecten
Geschikt voor medewerkers die vrijwillig of gedwongen een organisatie gaan verlaten en zodoende ori├źnteren op een andere baan.

Reïntegratietrajecten
Na een langdurige afwezigheid heeft uw werknemer extra aandacht nodig om de werkdraad weer op te kunnen pakken. Een zorgvuldig opgebouwd traject helpt hierbij.

Wij zijn gevestigd in:

Tilburg

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Tilburg
  • Noord-Brabant