Werelds

Plaats een review

Werelds in mens & werk bemiddelt, verbindt en ontwikkelt professionals in de finance, sales en techniek van een MBO+ tot en met WO niveau.

Voor werkgevers:

Vanuit ons kantoor in 's Hertogenbosch bedienen wij de markt van opdrachtgevers en professionals in midden- en zuid Nederland.

De specialismen die wij voeren zijn: finance, sales, bouw, werktuigbouwkunde en installatie techniek.

Door de jarenlagen ervaring van onze adviseurs in de personeelsbemiddeling, zijn wij uitstekend in staat om de wereld van opdrachtgevers met de wereld van professionals met elkaar te verbinden. De passie die onze adviseurs hebben voor het vak komt tot uiting in een het persoonlijke koersgesprek dat wij voeren. We staan stil bij wat je kan (opleiding en werkervaring), maar zeker zo belangrijk bij; wie je bent en wat je wil. Geen makkelijke vragen! Maar des te belangrijk voor het vinden van je nieuwe droombaan.
Werelds maakt daarin het verschil.
Heeft uw organisatie een vaste vacature ter uitbreiding of vervanging of een tijdelijke vacature door onderbezetting of een speciaal project? Dan heeft Werelds het netwerk met de juiste professionals.

Middels een transparante procedure in vier stappen, gaat Werelds in haar netwerk op zoek naar de passende professional. We kunnen een vacature op drie manieren succesvol invullen, middels een traject van:

Werving en selectie
Bij een vaste vacature waarbij u voor werving en selectie kiest, treedt de professional direct bij uw organisatie in dienst. Werelds verzorgt de volledige werving- en selectie van de professional en ondersteunt en adviseert bij de bemiddeling en het nazorg traject.

Detachering
Bij een vaste of tijdelijke vacature waarbij u maximale flexibiliteit wilt, is detachering de oplossing. Bij detachering is Werelds (tijdelijk) werkgever en werkt de professional op locatie bij u als opdrachtgever. Binnen detachering is er de keuze voor een dienstverband voor de duur van een project of voor detachering met uitzicht op een vast dienstverband. Gedurende de detacheringsperiode kunnen de professional en de opdrachtgever, binnen een vooraf vastgestelde detacheringsperiode, wennen aan elkaar. Bij een wederzijdse tevredenheid treedt de professional bij de opdrachtgever in dienst. Werelds verzorgt gedurende de detacheringperiode het Goed Werkgeverschap.

ZZP
Bij een tijdelijke onderbezetting -door zwangerschap, ziekte, reorganisatie of seizoenschommeling- of bij een speciaal project waarbij specifieke kennis is vereist, is de inzet van een ZZP-er de oplossing. Werelds heeft een uitgebreid netwerk van ervaren interim professionals, die voor de duur van de onderbezetting of het speciale project flexibel in te zetten zijn. Werelds treedt hierbij op als bemiddelaar en de ZZP-er werkt als zelfstandige binnen uw organisatie.

Wij zijn gevestigd in:

Den Bosch

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Den Bosch
  • Noord-Brabant