Railtrade Capacity

Plaats een review

Railtrade Capacity, voor een carriëre in de railsector

Voor werkgevers:

OVER RTC
RailTrade Capacity is een organisatie die zich inspant voor het werven, opleiden, trainen en geschikt maken van mensen voor functies binnen de exploitatie van het railvervoer in de breedste zin van het woord. Daarnaast levert zij diensten voor beveiliging van de railprocessen. Het bedrijf is actief op drie hoofdactiviteiten, namelijk Staffing en Safety Solutions. Bovendien voert zij activiteiten uit op het terrein van volwassen educatie.

Staffing: RailTrade Capacity is actief op het gebied van werving, selectie en detachering. Wij detacheren en leiden personeel op voor een baan in de railsector, zowel voor logistieke als technische functies.
Safety: RailTrade Capacity is daarnaast actief op het gebied van beveiliging van railprocessen. Bovendien kan zij ook in eigen beheer veiligheidswerkzaamheden uitvoeren voor opdrachtgevers.
Education: RailTrade Capacity levert een bijdrage aan het op peil krijgen en houden van de noodzakelijke vakkennis van operationele medewerkers in de railsector. Zij zorgt voor scholing van de nieuwkomers (zij-instromers) en bijscholing voor het personeel dat reeds in de branche werkzaam is.

Wij zijn gevestigd in:

Etten-Leur

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Etten-Leur
  • Noord-Brabant