DeConsulent

Plaats een review

deConsulent is de nieuwe arbeidsmarkt van Nederland waar werkgevers en werknemers elkaar vinden. Met innovatieve selectietechnologie, brengt DeConsulent een doelgerichte arbeidsmatch tot stand.

Voor werkgevers:

Wij geloven in uitdagingen.
Wij geloven dat het matchen van banen met werknemers eenvoudiger moet zijn
We willen arbeidsbemiddeling makkelijker, inzichtelijker en efficiënter maken. Beter moet het worden maar vooral: Werkend!

Het was nog nooit zó eenvoudig!
Zoeken naar een baan is ingewikkeld en wordt vaak onderschat. Wij nodigen u uit een profiel aan te maken en een nieuwe manier van arbeidsbemiddeling te ontdekken. Het matchingsprincipe van DeConsulent is dusdanig ontwikkeld dat u nooit meer zelf hoeft te zoeken, maar vanaf nu gevonden wordt! DeConsulent vergelijkt continu vacatures met werknemers. Komen werkervaring, opleiding en ambities overeen dan wordt een match gemaakt en worden partijen met elkaar in contact gebracht.

Een betere baan bestaat niet
Iedereen is uniek, daarom kan een droombaan voor de een, het tegengestelde zijn voor een ander. DeConsulent neemt daarom uw kennis, kunde en ambitie als uitgangspunt en zoekt daar een passende vacature bij. Uw behoefte is ons uitgangspunt.
Door een werkplek die optimaal aansluit op uw opgedane kennis en ervaring kan uw werkgever uw inzet maximaal benutten. deConsulent is er op ieder moment in uw carrière.

Gebruiksvriendelijk
Bij het ontwikkelen is steeds getest of de site duidelijk en efficiënt is. Vandaar de heldere overzichten, de snelle manier van invullen en de frisse vormgeving. Het invullen van een vacature of profiel duurt slechts enkele minuten.Wij zijn gevestigd in:

Zevenbergen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.