147 Re-integratiebureaus in Noord-holland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Falkstone loopbaan- en organisatieadvies

Falkstone loopbaanadvies helpt organisaties en professionals al 15 jaar succesvol bij outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding Je loopbaan krijgt toekomst. Persoonlijk, betrokken, - Daadkrachtige en mensgerichte aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.6

Falentijn Loopbaan Coaching

Kom in eerste inspirerende sessie direct tot de kern van je loopbaanvraag.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.8

EVM-advies

EVM-advies is een HRM adviesbureau gevestigd in Amsterdam.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

ESENZIA WerkgelukCoaching

Voor hoger opgeleide vrouwen die hun Life Purpose willen leven, met perfectionisme en hooggevoeligheid als kracht

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Esenzia Coaching & Vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

10.0

Enroute

Outplacement & Re-integratie Adviseurs

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

9.0

EmpowerYou

Fit, flow, faith in je toekomst! Gespecialiseerd in werk te bereiken dat boeit, het vertrouwen en dynamiek vergroot. Unieke activerende programma's - op MBO tm WO niveau - o.a. om natuurlijke nieuwsgierigheid aan te wakkeren, die klanten toekomstproof maken en een loopbaanswitch kansrijkt maakt.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 56 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Noord-Holland

In Noord-Holland zijn er gelukkig meer dan genoeg reïntegratiebureaus te vinden. In het merendeel van de gevallen zijn het de werkgevers die in Noord-Holland op zoek gaan naar reïntegratiebureaus. Desalniettemin kan het ook voorkomen dat een ontslagen medewerker zelf aanklopt bij een van de reïntegratiebureaus in Noord-Holland.


Werkgever

Een werkgever zal pas naar een van de reïntegratiebureaus in Noord-Holland op zoek gaan, wanneer blijkt dat een medewerker niet meer terug kan keren op de werkvloer. Reïntegratiebureaus gaan in eerste instantie aan de slag om de langdurig zieke medewerker weer terug aan het werk bij zijn huidige werkgever in Noord-Holland te krijgen. Als dat om wat voor reden niet lukt, zullen reïntegratiebureaus investeren in het zoeken naar een andere werkgever. Dat wordt een ïspoor-2-trajectï genoemd.


Vrijblijvend

Voordat een bedrijf met een van de reïntegratiebureaus in Noord-Holland aan de slag gaat, is het wel belangrijk dat er een klik is. Daardoor bieden de meeste reïntegratiebureaus in Noord-Holland een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Een bedrijf uit Noord-Holland weet dan meteen waar de verschillen van reïntegratiebureaus zitten. Het ene bureau heeft een menselijke aanpak, gebaseerd op vertrouwen en respect. Een ander bureau wil kost wat kost de medewerker weer aan de slag krijgen en zal hardere maatregelen nemen.


Het traject

Het traject kan bij de verschillende reïntegratiebureaus in Noord-Holland anders zijn. Door middel van een nauwkeurig intakegesprek met zowel het bedrijf dat de aanvraag heeft ingediend en met de werknemer, worden duidelijke afspraken gemaakt. Reïntegratiebureaus werken altijd met een termijn, waarbij zij rekening houden met de Wet Verbetering Poortwachter. Veel reïntegratiebureaus in Noord-Holland en elders in Nederland bieden een heel uitgebreid programma aan. Naast coaching en begeleiding geven reïntegratiebureaus ook scholingsadvies, beroepenoriïntatie en sollicitatietraining. Sommige reïntegratiebureaus gaan zelfs met ïjobhuntingï aan de slag, waardoor de medewerker grotere kans heeft op nieuw werk.