Bureau Optimaal Presteren

Plaats een review

Bureau Optimaal Presteren helpt inzetbaarheid, prestaties en mentale gezondheid duurzaam te verbeteren.

Voor werkgevers:

Zowel voor mensen met belemmeringen of klachten als voor medewerkers, professionals en presteerders die al goed functioneren en optimaal willen presteren. Systematische mentale training zorgt ervoor dat u optimaal bent toegerust om te voldoen aan functie-eisen, doelen te realiseren, te presteren onder druk, werkzaamheden met meer plezier uit te voeren en een goede carrière op te bouwen.
Bureau Optimaal Presteren werkt vanuit wetenschappelijke methoden en technieken. Een grondig trainingsprogramma samengesteld uit een combinatie van persoonlijkheidsonderzoek, mentale vaardigheidstraining, hartcoherentie en EMDR, eventueel aangevuld met neurofeedback. De trainingsmethode zorgt voor blijvende verbeteringen. Zowel op de werkvloer als in de (top)sport.

Daarnaast verzorgt Bureau Optimaal Presteren loopbaanbegeleiding. Psychologisch onderzoek, assessments, advies en begeleiding aan medewerkers die zich willen doorontwikkelen of staan voor een volgende loopbaanstap, outplacements en reïntegratie 2e spoor.Wij zijn gevestigd in:

Amstelveen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.