EVM-advies

Plaats een review

EVM-advies is een HRM adviesbureau gevestigd in Amsterdam.

Voor werkgevers:

EVM-advies is een HRM adviesbureau gevestigd in Amsterdam en staan bekend om onze persoonlijke benadering. Wij zijn gespecialiseerd in de selectie van uw personeel (assessments), man/vrouw op de juiste plek, out-placement en inrichten van uw HR-cyclus. EVM-advies laat medewerker en team beter functioneren en geeft praktisch advies aan de manager hoe dit te bereireiken.

EVM-advies staat Effectief, Vooruitstrevend en met Maatwerk in de markt!

EVM-advies is er zowel voor de zakelijke als voor de particulieren markt.

EVM-advies is een initiatief van Eelko van Mastrigt. Uit passie om het beste uit mensen te halen. Ik werk hierin samen met professioneel assessment bureau Ehrm-Vision en zelfstandige gecertificeerde assessment experts.

Na honderden gesprekken met sollicitanten, assessment kandidaten en mensen uit het hr vak kan ik de conclusie trekken dat veel mensen niet voldoende hun talenten benutten! Zelf heb ik dat ook ervaren en miste ik voldoening in mijn vak.

Ik heb een uitgebreide achtergrond in de commerciƫle arbeidsbemiddeling en re-integratie, als trainer / coach en assessment/HR adviseur. Zo heb ik een sterk netwerk op gebouwd van grote en kleinere (non) profit bedrijven en gemeenten. Ik heb het heel leuk gehad bij mijn werkgevers en ook minder leuke tijden gekend, met goede en minder goede managers gewerkt. Door de crisis ben ik een periode werkloos geweest en ook weer aan werk gekomen. Diepe dalen en mooie pieken. Door deze wisselende ervaringen ben ik mij bewust geworden van mijn talenten en weet ik wat ik wil!

Ik wil mensen iets meegeven, netwerken en inspireren. En bovenal plezier in mijn werk hebben! Zodoende ben ik gaan ondernemen en ben ik EVM-advies gestart.

Mijn doel is om u als medewerker, manager, werkgever, werkzoekende of student er achter te laten komen hoe u effectief uw talenten kunt ontdekken en benutten. Hoe u optimaal kunt presteren. Maak van uzelf een leukere en betere werkgever of medewerker! Ontwikkel talenten van een 7 naar een 8, i.p.v. een 4 naar een 5. In welke omgeving komt u het beste tot uw recht? De resultaten zullen u aanspreken, u zult meer energie krijgen en u maakt uw werk veel leuker!

Wij zijn gevestigd in:

Amsterdam

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.