97 Re-integratiebureaus in Flevoland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

9.0

EmpowerYou

Fit, flow, faith in je toekomst! Gespecialiseerd in werk te bereiken dat boeit, het vertrouwen en dynamiek vergroot. Unieke activerende programma's - op MBO tm WO niveau - o.a. om natuurlijke nieuwsgierigheid aan te wakkeren, die klanten toekomstproof maken en een loopbaanswitch kansrijkt maakt.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 56 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Weg naar Werk

SollicitatieLAB vormt samen met de Weg naar Werk een unieke combinatie van zeer ervaren coaches met management ervaring en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Nederland en een uitzendbureau voor 40+. Plaatsingspercentage tussen 80-90%

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Caprilli Coaching & Training

Caprilli Coaching & Training helpt mensen zich bewust te worden van wat ze willen en kunnen en zet daarbij paarden in als hulpmiddel (paardencoaching).

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Flevoland

Aangezien er meer dan genoeg bedrijven te vinden zijn in de provincie Flevoland, is er ook genoeg werkgelegenheid. Daardoor krijgen ook bedrijven in Flevoland te maken met langdurig zieke medewerkers en werknemers die door verstoorde arbeidsrelaties niet meer kunnen terugkeren op de werkvloer. Bedrijven in Flevoland kunnen in dergelijke situaties aankloppen bij reïntegratiebureaus. Ook in Flevoland zijn er reïntegratiebureaus gevestigd, die zich richten op terugkeer naar het arbeidsproces.


Eigen werkplek

Na langdurige ziekte, zullen reïntegratiebureaus er eerst op aansturen om de medewerker te laten reïntegreren naar de eigen werkplek bij het bedrijf in Flevoland. Reïntegratiebureaus hebben hier verschillende methodes voor. Zo kunnen reïntegratiebureaus er voor zorgen, dat de medewerker vervangend werk binnen het bedrijf in Flevoland krijgt, of dat zijn voormalige functie wordt aangepast. Reïntegratiebureaus kunnen het zelfs afdwingen dat de werkplek wordt aangepast. Het terugkeren naar de eigen werkplek wordt 1e spoor genoemd.


Andere werkplek

Wanneer het reïntegratiebureaus niet lukt om de medewerker terug naar de eigen werkplek te krijgen, wordt er actief naar een ander bedrijf in Flevoland gezocht. Dit heet het 2e spoor en reïntegratiebureaus spelen in dit traject een belangrijke rol. Reïntegratiebureaus zullen in eerste instantie samen met de medewerker, zoeken naar een soortgelijke baan. Soms is het nodig dat een medewerker een bepaalde opleiding moet volgen. De voormalige werkgever uit Flevoland is dan verplicht om de kosten hiervan te betalen.


Passendheid

Reïntegratiebureaus zoeken naar passendheid van werk in zowel het spoor-1 als het spoor-2 traject. Dat houdt in dat zowel bij de huidige werkgever als bij een nieuwe werkgever in Flevoland het werk aansluit bij de ervaring van de medewerker. Reïntegratiebureaus zijn bekend met alle ïinsï en ïoutsï van deze richtlijnen en ook de uitkeringsinstanties weten precies waar de passendheid van werk aan moet voldoen. Reïntegratiebureaus doen daarnaast nog meer. Wanneer een medewerker bij een ander bedrijf in Flevoland aan de slag gaat, zullen reïntegratiebureaus hem daarin begeleiden. Dat gebeurt aan de hand van sollicitatietrainingen en jobcoaching.