Triskellon voor Nieuw Werk

Plaats een review

Wij bieden loopbaancoaching, loopbaanadvies, outplacement en re-integratie. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen, uitkeringsinstanties en particulieren.

Voor werkgevers:

Triskellon voor Nieuw Werk brengt mensen naar nieuw werk. Werk waar mensen tot hun recht komen en hun unieke talenten kunnen inzetten. Onze professionele loopbaancoaches hebben jarenlang ervaring in de begeleiding van mensen van werk, ziekte of werkloosheid naar werk. Met name in sectoren als zorg, onderwijs, lokale overheid en het MKB is veel expertise opgebouwd. Triskellon is gevestigd te Dronten en kan worden beschouwd als de polderpionier op het brede gebied van mens en werk. 

 

Het werkgebied van Triskellon omvat de regio's Flevoland, Utrecht, het Gooi, Noord-West Veluwe, Zwolle. De achtergronden van cliënten verschillen in leeftijd, gevolgde opleiding en scholing, niveau, werkervaring en wensen. Wij hanteren een sterk persoonlijke aanpak. Geen enkel traject is hetzelfde, omdat geen mens hetzelfde is. Uw vraag is voor ons het uitgangspunt. Wij leveren maatwerk en gaan uit van uw vraag. 

 

Wij vinden dat het bedrijfsbelang en individueel belang vaak hand in hand gaan. Het is uw belang dat een werknemer plezier in zijn werk heeft en optimaal functioneert. Het omgekeerde is ook waar: als een werknemer geen plezier heeft in zijn werk en niet goed functioneert is dat niet in uw belang maar ook niet in het belang van de werknemer. 


Voor werknemers:

Begrippen als zorgvuldigheid, openheid en transparantie zijn voor ons belangrijk. Vanwege onze persoonlijke aanpak en vanwege ons netwerk zijn onze resultaten prima. Ondanks de huidige ongunstige arbeidsmarkt vinden veel mensen ander werk. 

 

Loopbaancoaches van Triskellon zijn lid van de NOLOC, de beroepsvereniging voor professionals werkzaam op het gebied van loopbaanadvisering, loopbaan en carrièrecoaching. Triskellon werkt volgens de richtlijnen van het keurmerk Blik op Werk en voldoet daarmee aan de landelijke norm voor bedrijven in onze branche.


Wij zijn gevestigd in:

Dronten

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Re-integratie 2e Spoor voor werknemers

€ 2.750,00 (6 maanden)

Jij bent ziek gemeld en je moet ander werk gaan zoeken bij een andere werkgever: een emotioneel ingr...

Aantal vestigingen: 1 Max. 1 deelnemer

Succesvol solliciteren

€ 745,00 (3 weken)

Succesvol solliciterenJe bent op zoek naar een andere baan, maar onzeker over het solliciteren. Hoe ...

Aantal vestigingen: 1 Max. 10 deelnemers

Loopbaancoaching voor je medewerker

€ 1.250,00 (3 maanden)

Je medewerker functioneert niet zoals voorheen. De motivatie lijkt ver te zoeken en hij/zij is vaker...

Aantal vestigingen: 1 Max. 2 deelnemers

Outplacement

€ 3.250,00 (6 maanden)

OutplacementAls een medewerker met ontslag wordt geconfronteerd is dit vaak een vervelende ervaring....

Aantal vestigingen: 1 Max. 1 deelnemer

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.