160 Re-integratiebureaus in Noord-brabant

Haver

Vanuit verschillende disciplines hebben wij een grote werkervaring opgebouwd in het begeleiden van startende ondernemers. Door deze kennis van zaken is het mogelijk om cliënten op precies de juiste manier te ondersteunen in het bereiken van hun doel.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.7

H3Group

Outplacement, Jobcoaching, Re integratiebureau, wet poortwachter, spoor 2

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flow Loopbaanservice & Coaching

15 jaar ervaring bij loopbaanvragen!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

FIvie Assessment en Advies

Assessment, loopbaanadvies en studie- en beroepskeuzeonderzoek.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

10.0

Enroute

Outplacement & Re-integratie Adviseurs

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

eM2

eM2 erkent het belang van persoonlijk contact bij personele en reorganisatie vraagstukken. Door haar compacte omvang kan eM2 direct, flexibel en persoonlijk inspelen op iedere situatie.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Egomotion Loopbaancoaching

Hennie Visscher, Loopbaancoach en coach Persoonlijk leiderschap bij Egomotion Coaching

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Doelgericht Coachen

Doelgericht Coachen is opgezet vanuit de overtuiging dat ieder mens in staat is zijn of haar eigen omgeving te beïnvloeden.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DM Back on Track

DM Back on Track is gespecialiseerd in loopbaanadvies , outplacement, re-integratie zowel 1e als 2e spoor en ontslagre-integratie. Voor elk traject hebben we een passende oplossing.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Noord-Brabant

Naast dat Noord-Brabant een heel gezellige provincie is, is Noord-Brabant vooral ook een bedrijvige provincie. Veel organisaties en bedrijven zijn in Noord-Brabant gevestigd. Helaas komt het ook bij bedrijven in Noord-Brabant voor, dat ze te kampen krijgen met langdurig zieke medewerkers. In dat geval zullen zij veel baat hebben bij reïntegratiebureaus. Reïntegratiebureaus zullen er alles aan doen om de medewerker weer aan het werk te krijgen. Of dat nu bij de voormalige werkgever is of bij een nieuw bedrijf in Noord-Brabant, ligt aan de persoonlijke situatie.


Stimuleren

Reïntegratiebureaus in Noord-Brabant en in de rest van Nederland, stimuleren zieke medewerkers om weer deel uit te maken van het arbeidsproces. De overheid helpt hier een handje bij door de werkgever te belonen, wanneer zij gedeeltelijk arbeidsongeschikten in dienst nemen en houden. Werkgevers in Noord-Brabant en de overige provincies, komen in aanmerking voor financieel voordeel vanuit de overheid. Reïntegratiebureaus kunnen hierin adviseren.


Werknemers

Maar ook voor de zieke werknemer zijn er subsidiegelden. Reïntegratiebureaus zullen altijd kijken of de werkplek kan worden aangepast bij het bedrijf in Noord-Brabant, waar de medewerker werkzaam was. Hiervoor kan het bedrijf subsidie krijgen. Reïntegratiebureaus kunnen daarnaast een jobcoach inzetten, die de medewerker helpt weer terug te keren op de werkvloer. Ook hier kan subsidie voor worden aangevraagd. Reïntegratiebureaus hebben als uiteindelijk doel, dat de kandidaat weer aan het werk gaat. Of dat nu binnen het eigen bedrijf is of bij een andere organisatie in Noord-Brabant.


Extra hulp

Reïntegratiebureaus doen nog meer. Zij bieden extra hulp om de medewerker weer zelfvertrouwen te geven, waardoor hij met een zeker gevoel weer aan de slag kan bij het bedrijf in Noord-Brabant. Wanneer blijkt dat terugkeer naar de werkgever niet meer mogelijk is, zullen reïntegratiebureaus de medewerker helpen bij het vinden van een passende baan bij een ander bedrijf in Noord-Brabant. Om de kandidaat zekerder in zijn schoenen te laten staan, worden er zelfs door reïntegratiebureaus sollicitatietrainingen gegeven.