Dicta

Plaats een review

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Voor werkgevers:

Dicta ontdekt talent, coacht talent en traint uw organisatie om van dat talent werk te maken. Dat gebeurt via een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als allround opleider, trainer en coach laat Benno Diederiks mensen het beste uit zichzelf halen door in contact te komen met hun eigen talenten en mogelijkheden. En dit om te zetten in maximaal potentieel voor uw organisatie.

Vraag boven water
U hebt aan Dicta een partner die grondig te werk gaat. Benno Diederiks smeedt inhoud, vorm, interactie en proces naadloos aan elkaar. Bij elke nieuwe training, of het nu een training NLP, training communicatie of training teambuiling is, zet hij al zijn zintuigen in om de vraag/behoefte boven water te krijgen. ‘Maatwerk’ is voor hem dan ook echt ‘kwaliteit’; coaching voor resultaten is zijn missie.

Afstemming
Er is continu afstemming en communicatie met de deelnemers en de opdrachtgever over de inhoud en voortgang van het opleidingstraject. Zo houdt Benno Diederiks iedereen scherp en kan razendsnel schakelen naar leervragen bij deelnemers die zich onverwacht aandienen. Want een leerproces is nooit statisch of voorspelbaar. Vul het contactformulier in op deze pagina voor meer informatie.

In beweging
De werkwijze van Benno Diederiks als talenttrainer, bedrijfstrainer, ontwikkelcoach en businesscoach is eclectisch: afhankelijk van het leermoment, de leervraag, de behoefte van de individuele cursist of het belang van de opdrachtgever, zet hij die expertise in die op dat moment nodig is. En omdat hij vindt dat leren ook leuk moet zijn, gebruikt hij veel humor om mensen in beweging te brengen en te laten groeien.

Wij zijn gevestigd in:

Sint-Michielsgestel

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.