107 Re-integratiebureaus in Limburg

9.7

H3Group

Outplacement, Jobcoaching, Re integratiebureau, wet poortwachter, spoor 2

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie

Focus Nederland

Focus Nederland is een landelijk bureau voor loopbaanadvies en -ontwikkeling. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies, loopbaancoaching, re-integratie en outplacement om medewerkers vandaag vooruit te helpen. Focus op beweging in werk.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flow Loopbaanservice & Coaching

15 jaar ervaring bij loopbaanvragen!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Deeze&Geene

Ontslag begeleiding

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Limburg

Limburg is een provincie waar veel industrie te vinden is. Dat brengt bedrijvigheid met zich mee en veel bedrijven en organisaties zijn daardoor in Limburg gevestigd. Wanneer deze bedrijven te kampen krijgen met arbeidsongeschikte of langdurig zieke medewerkers, is het aan te raden dat zij in zee gaan met reïntegratiebureaus. Ook voor de zieke medewerker uit Limburg zelf, is het lang niet gek om bij reïntegratiebureaus aan te kloppen, wanneer zij advies nodig hebben.


Reïntegratie

Reïntegratiebureaus zijn gespecialiseerd om mensen weer aan het werk te krijgen en hen te motiveren terug te keren naar hun werkgever in Limburg. Soms lukt deze vorm van reïntegratie niet en gaan reïntegratiebureaus over naar het ïspoor-2ï traject. In dat geval zullen reïntegratiebureaus samen met de kandidaat op zoek gaan naar een andere werkgever in Limburg. Reïntegreren kan vanuit verschillende situaties; werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, arbeidsconflict of ziekte. Reïntegratiebureaus hebben allerlei tools, waarmee zij proberen om mensen weer aan het werk te krijgen in Limburg.


Tweede Spoor

Soms kan een medewerker door omstandigheden niet meer terugkeren naar zijn eigen functie bij zijn voormalige werkgever in Limburg. Reïntegratiebureaus zullen dan het Tweede Spoor opstarten, waarbij actief en intensief gezocht wordt naar een soortgelijke functie bij een andere werkgever in Limburg. De voormalige werkgever is vanuit de Wet Verbetering Poortwachter verplicht om dit traject te bekostigen. Reïntegratiebureaus maken daarom niet alleen afspraken met de kandidaat, maar ook met de voormalige werkgever in Limburg. In een persoonlijk trajectplan stellen reïntegratiebureaus een stappenplan op en geven zij aan binnen welke termijn er een nieuwe functie voor de werknemer gevonden moet worden in Limburg.


Inventarisatie

Reïntegratiebureaus in Limburg of in andere provincies in Nederland, zullen allereerst een gesprek met de langdurig zieke medewerker aangaan om te inventariseren wat er precies aan de hand is. Reïntegratiebureaus kunnen pas daarna een persoonlijk traject opstarten en actief met de kandidaat kijken naar de mogelijkheden om terug te keren op de werkvloer. Tussentijds hebben reïntegratiebureaus evaluaties met het bedrijf in Limburg en met de kandidaat. Als de kandidaat goed voorbereid is voor de arbeidsmarkt in Limburg, zal een consulent van reïntegratiebureaus hem begeleiden naar werk.