78 Re-integratiebureaus in Drenthe

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus Nederland

Focus Nederland is een landelijk bureau voor loopbaanadvies en -ontwikkeling. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies, loopbaancoaching, re-integratie en outplacement om medewerkers vandaag vooruit te helpen. Focus op beweging in werk.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

Bureau voor Creatieve Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbeleiding a.d.h.v. creatieve werkvormen

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Bureau Beter Werklen

Bureau Beter Werken zorgt voor grip op burn-out.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Drenthe

Net als in alle andere provincies, zijn er in Drenthe meer dan genoeg bedrijven en organisaties gevestigd. Wanneer bedrijven te maken krijgen met langdurig zieke werknemers, zullen zij er via reïntegratiebureaus alles aan doen om hen weer aan het werk te krijgen. Dat gebeurt ook in Drenthe. Reïntegratiebureaus zijn er in gespecialiseerd om de zieke medewerker weer in zijn functie terug te laten keren of naar passend ander werk in Drenthe voor hem op zoek te gaan.


Dienstverlening

Reïntegratiebureaus in Drenthe en in alle overige provincies in Nederland, richten zich op verschillende diensten. Reïntegratiebureaus staan hun cliïnten bij in beroepsoriïntatie, verhogen hun psychische weerbaarheid en begeleiden hen in de zoektocht naar geschikte vacatures. Het hoofddoel van reïntegratiebureaus is te allen tijde de cliïnt weer aan het werk te krijgen, hetzij bij de huidige werkgever in Drenthe of bij een nieuw bedrijf.


Samenwerking

Reïntegratiebureaus werken altijd nauw samen met het bedrijf in Drenthe, dat helaas genoodzaakt is om personeel te ontslaan. Dergelijke bedrijven huren reïntegratiebureaus in. Daarnaast werken reïntegratiebureaus ook altijd nauw samen met het UWV in Drenthe, omdat reïntegratiebureaus het doel hebben om hun kandidaten voor werkloosheid te behoeden. En uiteraard werken reïntegratiebureaus vooral intensief samen met de kandidaat zelf, zodat zij weten waar zijn kwaliteiten liggen.


Eigen werkplek

Reïntegratiebureaus zullen altijd eerst inzetten op het ïspoor-1ï traject, waarbij gekeken wordt hoe de medewerker het beste kan terugkeren op de eigen werkplek in Drenthe. Dat kan in eerste instantie in een andere functie zijn. Reïntegratiebureaus kijken samen met de kandidaat en het bedrijf naar de mogelijkheden. Bij voorkeur houden reïntegratiebureaus voor ogen om de kandidaat weer terug in dezelfde functie te krijgen. Lukt dat niet, dan pleiten reïntegratiebureaus voor aanpassing van werk of de werkplek, tijdelijk vervangend werk of speciale werkvoorzieningen. Als dat allemaal niet helpt, dan zullen reïntegratiebureaus gezamenlijk met de kandidaat op zoek gaan naar een ander werkgever in Drenthe.