Goedezet!

Plaats een review

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Voor werkgevers:

Loop jij als werkgever en/of werknemer tegen je eigen of de ander zijn beperkingen en grenzen aan en lijkt een oplossing ver weg? Wij kunnen een rol spelen bij het dichterbij brengen van de oplossing, door: - jobcoaching; - re-integratie intern (1e spoor); - coachings- en adviesgesprekken met zowel werkgever, werknemer als collega(s). Door hele verschillende oorzaken kan blijken dat voortzetting van een arbeidsrelatie niet wenselijk is. Bijvoorbeeld door een reorganisatie, verschil van inzicht over uitvoering van de functie of door langdurige ziekte waarbij re-integratie intern niet mogelijk blijkt. Trajecten om gepast afscheid te nemen door een medewerker nieuw perspectief te bieden en de werkgever hoge(re) kosten te besparen zijn: - outplacement; - 2e spoor re-integratie. Ben jij op zoek naar een coach die weet hoe het is om werknemer en leidinggevende te zijn? En brede ervaring heeft in het coachen en adviseren? En een coach die Noloc* erkend loopbaanprofessional is?


Voor werknemers:

Goedezet! geeft loopbaanadvies in de meest brede zin des woords. Op de website van Goedezet! kun je meer lezen over outplacementtrajecten, 2e spoor re-integratie en loopbaancoaching.


Wij zijn gevestigd in:

Assen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.