logo

161 Re-integratiebureaus in Zuid-holland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Falkstone loopbaan- en organisatieadvies

Falkstone loopbaanadvies helpt organisaties en professionals al 15 jaar succesvol bij outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding Je loopbaan krijgt toekomst. Persoonlijk, betrokken, - Daadkrachtige en mensgerichte aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Esenzia Coaching & Vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

10.0

Enroute

Outplacement & Re-integratie Adviseurs

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Egomotion Loopbaancoaching

Hennie Visscher, Loopbaancoach en coach Persoonlijk leiderschap bij Egomotion Coaching

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie

Doelgericht Coachen

Doelgericht Coachen is opgezet vanuit de overtuiging dat ieder mens in staat is zijn of haar eigen omgeving te beïnvloeden.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Weg naar Werk

SollicitatieLAB vormt samen met de Weg naar Werk een unieke combinatie van zeer ervaren coaches met management ervaring en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Nederland en een uitzendbureau voor 40+. Plaatsingspercentage tussen 80-90%

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Zuid-Holland

Gelukkig zijn er in Zuid-Holland genoeg reïntegratiebureaus te vinden. Reïntegratiebureaus worden door bedrijven uit Zuid-Holland ingehuurd, wanneer zij met langdurig zieke medewerkers te maken hebben. In Zuid-Holland zijn door de drukke Randstad veel bedrijven en organisaties gevestigd. Hoe meer werkgelegenheid, hoe groter de kans, dat bedrijven in Zuid-Holland wel eens beroep op reïntegratiebureaus moeten doen.


Langdurig ziek

Reïntegratiebureaus in Zuid-Holland en in overige Nederlandse provincies richten hun werkzaamheden op langdurig zieke medewerkers. Zodoende dat reïntegratiebureaus in de meeste gevallen door de werkgevers worden ingehuurd. Maar het is ook heel goed mogelijk dat een individuele medewerker op zoek gaat naar een van de reïntegratiebureaus in Zuid-Holland. Langdurige ziekte kan verschillende oorzaken hebben. Reïntegratiebureaus willen vooraf de reden weten. Er kan sprake zijn van een burn-out, een depressie of angst, waardoor het werken be%City%d wordt. Soms ondervindt een medewerker tegenwerking of psychisch geweld op de werkvloer, waardoor hij niet meer in staat is om te werken. Reïntegratiebureaus zullen er dan alles aan doen om de medewerker bij een ander bedrijf in Zuid-Holland te plaatsen.


Eerste kennismaking

Reïntegratiebureaus in Zuid-Holland of waar ook, willen vooraf graag in een eerste kennismaking, goed weten met wie ze te maken krijgen. Pas wanneer reïntegratiebureaus goed weten wie de persoon achter de ziekmelding is, kunnen zij daadkrachtig en oplossingsgericht aan de slag en zullen ze samen met de kandidaat uitpluizen wat de oorzaak precies is.


Methode

De meeste reïntegratiebureaus zullen eerst proberen om de zieke medewerker terug op de werkvloer te krijgen bij hun huidige werkgever in Zuid-Holland. Lukt dat niet, dan zullen reïntegratiebureaus heel gericht met de kandidaten naar nieuwe passende vacatures in Zuid-Holland kijken. Het doel van reïntegratiebureaus is om de medewerker zo snel als mogelijk weer aan het werk te krijgen. Veel reïntegratiebureaus investeren daarom ook in coaching en scholing en geven zelfs sollicitatietrainingen.