86 Re-integratiebureaus in Groningen

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flexwurk B.V.

Flexwurk is de specialist in uitzend, re-integratie en schuldhulp!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De bomen en het bos Coaching, consult en innovatie

Coaching en reïntegratie op menselijke maat

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Creation Company / IN2MOTION

Coaching en Advies bij loopbaan, ziekte (-verzuim) en re-integratie (particulieren) / ook aanbod voor bedrijven in advies en projectmanagement

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

10.0

CareerSolution

CareerSolution. Specialist in outplacement en re-integratie tweede spoor trajecten voor hoger opgeleiden en kandidaten uit het onderwijs!

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Groningen

De provincie Groningen is wellicht niet zo druk bevolkt. Dat houdt niet in dat er weinig werkgelegenheid is. Vooral in de stad Groningen en in andere grote gemeenten zijn genoeg bedrijven gevestigd. Daar waar gewerkt wordt, heb je met mensen te maken. Wanneer zij langdurig ziek worden, is het verstandig dat bedrijven reïntegratiebureaus in de arm nemen. Reïntegratiebureaus zijn erin gespecialiseerd om langdurig zieke medewerkers weer aan het werk te krijgen. Of bij de huidige werkgever of op een nieuwe werkplek in Groningen.


Preventie

Wanneer het om ziekmelding gaat is het voorkomen van ziekte natuurlijk beter dan genezen. Er zijn reïntegratiebureaus die hier al op inzetten met diverse instrumenten om zo de uitval van medewerkers te voorkomen. Niet alleen bedrijven in Groningen zijn hiermee geholpen, maar ook de werknemer zelf. Reïntegratiebureaus die door bedrijven in Groningen voor het preventietraject worden ingehuurd, zullen in periodes van verzuim al actief in gesprek gaan met de zieke medewerker. Dat voorkomt namelijk langdurige arbeidsongeschiktheid.


Spoor-1

Zolang een zieke medewerker nog terug kan keren naar zijn huidige werkgever in Groningen, spreken reïntegratiebureaus van ïspoor-1ï. Reïntegratiebureaus doen in dit traject actief aan begeleiding en ondersteuning in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Reïntegratiebureaus zullen de zieke medewerker coachen ter voorkoming van uitval op de werkplek bij het bedrijf in Groningen. Daarnaast geven reïntegratiebureaus individuele of groepsgewijze trainingen, die gericht zijn op het wegnemen van bepaalde drempels zoals faalangst of sollicitatieangst.


Spoor-2

Helaas komt het voor, dat een zieke medewerker niet meer terug kan keren naar zijn oude functie bij zijn werkgever in Groningen. Dan wordt het Tweede Spoor opgestart en wordt de zieke medewerker vanuit de Wet Verbetering Poortwachter door reïntegratiebureaus begeleid naar werk buiten het bedrijf. Reïntegratiebureaus hebben daar veel ervaring in en hebben over het algemeen een goed overzicht van geschikte vacatures in Groningen of nabijgelegen provincies.