logo

187 Loopbaancoaches in Zuid-holland

heart4happiness

Geluk op werk, een vaardigheid wat geleerd kan worden.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

HALLINK COACHING EN TRAINING

HALLINK COACHING EN TRAINING werkt doelgericht aan uw toekomst; motiverend, inspirerend en resultaatgericht... van inzicht naar uitzicht...

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Falkstone loopbaan- en organisatieadvies

Falkstone loopbaanadvies helpt organisaties en professionals al 15 jaar succesvol bij outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding Je loopbaan krijgt toekomst. Persoonlijk, betrokken, - Daadkrachtige en mensgerichte aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Esenzia Coaching & Vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Els Wrotek Advies en Organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Elffers Career Management

Elffers gelooft in career management Wij geloven in het managen van je loopbaan. We bedoelen hiermee plannen, monitoren en waar nodig bijsturen; je hele loopbaan lang.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Egomotion Loopbaancoaching

Hennie Visscher, Loopbaancoach en coach Persoonlijk leiderschap bij Egomotion Coaching

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie

Loopbaancoaches Zuid-Holland

Wie denkt dat er in Zuid-Holland geen loopbaancoaches te vinden zijn, heeft het mis. Natuurlijk zijn er loopbaancoaches in de hoofdstad van Zuid-Holland te vinden en naast Den Haag zijn er genoeg andere grote steden in Zuid-Holland waar je bij loopbaancoaches kunt aankloppen. Van Rotterdam tot aan Leiden vind je bij diverse loopbaancoaches.


Arbeidsmarkt

Om een extra ingang in de arbeidsmarkt te krijgen, kunnen loopbaancoaches in heel Zuid-Holland je aardig op weg helpen. Loopbaancoaches begeleiden je op zoek naar een nieuwe werkkring. Bijvoorbeeld als je al een tijd zonder werk zit, maar vooral wanneer je van werkplek wilt veranderen.


Stagneren

Misschien zit je al jaren op een vaste werkplek ergens in Zuid-Holland, maar heb je het idee dat je stagneert in het werk. Na al die tijd kun je ineens het idee hebben, dat het werk of de organisatie waar je zit, niet bij je past. Dan ben je bij loopbaancoaches aan het juiste adres. Loopbaancoaches in Zuid-Holland zoeken samen met je naar je achterliggende kwaliteiten en je diepe wensen.


Mobiliteit

Het kan voorkomen, dat je werkgever een van de loopbaancoaches uit Zuid-Holland voor je betaalt. Dat gebeurt veelal, wanneer er door reorganisatie geen plek meer voor je is binnen het bedrijf. Loopbaancoaches kunnen je weer op de rit krijgen en kijken niet alleen naar je kwaliteiten, maar ook naar een eventuele studierichting die goed bij je past.


Organisaties

Loopbaancoaches gaan eerst samen met je kijken wat je wilt, waarom je dat wilt en wat eventueel andere mogelijkheden zijn en hoe je het kunt bereiken. Zo kom je er achter, welk werk je leuk vindt en het beste bij je past. Maar je weet vaak ook meteen bij wat voor organisatie je het liefst wilt werken. De een wil bij een ministerie in Zuid-Holland werken en de ander bij een commerciïle organisatie.