45 Werving- en selectiebureaus in Overijssel

DjopzZ

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DIT Techniek

Het is heel simpel. Je bent een vakman (of vrouw). Of je wilt een vakman worden. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken op mooie projecten. Klussen en vacatures die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je

Aantal vestigingen: 18 Bedient uw provincie

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

10.0

Birsken Human Resource Innovations

De innovatieve HR dienstverlener

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

10.0

Avantiro Loopbaandiensten

Avantiro Loopbaandiensten is een bureau voor outplacement, coaching, assessments, loopbaanbegeleiding, training en advies in Twente.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ajilon

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

ABC-group

ABC-group dé uitzending & payroll group

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

50 Company

50 Company helpt 50-plussers aan het werk en adviseert bedrijven over de inzetbaarheid van ervaren medewerkers. U kunt bij 50 Company terecht voor outplacement, loopbaanadvies, workshops , actieve arbeidsbemiddeling en vacatures.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Retail Recruitment

Retail Recruitment helpt de retail om de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen. Retail Recruitment heeft zich, als enige W&S-organisatie, helemaal gespecialiseerd in de werving & selectie van personeel voor de retail.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Resumé Recruitment

Resumé Recruitment werft en selecteert professionals voor vaste banen op MBO+, HBO- en WO niveau.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Werving- en selectiebureaus Overijssel

In Overijssel kun je op verschillende manieren je zoektocht starten naar werk. Vaak wordt vergeten dat er ook in Overijssel werving- en selectiebureaus te vinden zijn. Werving- en selectiebureaus selecteren potentiïle kandidaten voor bedrijven in Overijssel. Op Werksite vind je bovendien een selectie van alle werving- en selectiebureaus uit Overijssel. Aan de hand van de beoordelingen en ervaringen van je van andere kandidaten op Werksite vindt, kun je zelf bepalen met welke werving- en selectiebureaus je wilt samenwerken.


Goede opleiding

Werving- en selectiebureaus zijn bedoeld om je serieus aan een nieuwe baan in Overijssel te helpen. De meeste werving- en selectiebureaus selecteren vooraf op harde criteria. Recruiters van werving- en selectiebureaus verlangen een goede opleiding en minimaal drie jaar werkervaring. Zodoende maak je minder kans op een baan in Overijssel, als je net een diploma behaald hebt. Met een gericht specialisme maak je de meeste kans, want het merendeel van de werving- en selectiebureaus in Overijssel of elders in Nederland richt zich op specifieke branches en vakgebieden.


Gerichte sollicitatie

Door strenge selectie vooraf, weten werving- en selectiebureaus precies wat hun kandidaten in hun mars hebben. Daardoor kunnen de recruiters een goede match maken tussen hun kandidten en de vacatures die beschikbaar zijn bij de verschillende bedrijven in Drenthe. Omdat je op die manier niet een van de honderden bent die een sollicitatiebrief schrijft, maak je meer kans op die droombaan bij dat bedrijf in Drenthe.


Voorbereiding

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het gesprek dat je bij een werkgever in Drenthe krijgt, zullen de recruiters van werving- en selectiebureaus altijd vooraf ook een gesprek met je hebben. Vervolgens geven ze je aanwijzingen waar je op moet letten. Behalve je werkervaring en opleiding zijn ook je voorkomen en je persoonlijke presentatie doorslaggevend. Bovendien moet je wel passen bij de bedrijfscultuur van de werkgever in Drenthe. Ook daar houden de recruiters van werving- en selectiebureaus vooraf rekening mee.