The People Company

Plaats een review

De mensen van The People Company adviseren en begeleiden organisaties bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers, organisatie- en cultuurveranderingen, outplacement, HR advies & projecten, coaching & begeleiding en arbozorg.

Voor werkgevers:

The People Company is opgericht in 2001 en is actief in recruitment & consultany. The People Company is als geen ander gespecialiseerd in ‘people business’. Anders gezegd: de klik tussen mens en werk.

The People Company heeft als doelstelling om op een professionele en integere wijze samen te werken met haar relaties (klanten, kandidaten, leveranciers) en dit op transparante en zakelijk wijze te realiseren met als doel om oplossingen te bieden voor talrijke mens & organisatie vraagstukken.

Wat is The People Company
The People Company is een netwerkformule waar zelfstandige ondernemers bij zijn aangesloten. Juist die 'ondernemende' samenwerking bundelt krachten en geeft absolute meerwaarde aan de dienstverlening voor onze klanten. Immers, onze mensen staan garant voor de beste oplossingen en lopen net iets harder voor hun relaties. Zo wordt een breed scala aan uiteenlopende 'people' oplossingen aangeboden. Onze mensen kunnen zowel landelijk, regionaal alsook branche- en beroepspecifiek werken voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Sinds de oprichting heeft The People Company zonder meer een goede naam en faam opgebouwd. De mensen van The People Company zijn allen zelfstandig en hebben ruime ervaring opgebouwd in het human resource vakgebied. Voor de mensen van The People Company geldt dat zij waarden als klantgerichtheid, kwaliteit, expertise, samenwerking en integriteit hoog in het vaandel hebben staan.

Waarom samenwerken met The People Company
- U werkt samen met ervaren en zelfstandige consultants
- Wij hebben een goede kennis van de landelijke, regionale en branchespecifieke (arbeids)markt
- Wij zij in geheel Nederland actief, ook in uw regio en in uw branche
- Wij bezitten een immens groot kandidatennetwerk
- Wij bieden een breed en professioneel scala aan human resource diensten
- Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding
- Wij komen altijd op correcte wijze onze afspraken na



Wij zijn gevestigd in:

Leusden, Rijssen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Leusden
  • Rijssen
  • Overijssel
  • Utrecht