Tjellens in Hengelo OV

Naam:

Contactgegevens:

Toelichting:

 

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

Tjellens

Tjellens werft personeel voor bedrijven in de techniek. Denk dan aan Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Onze dienstverlening varieert van een snelle invulling van een vacature tot het volledig uit handen nemen van het recruitment proces.

Maar we doen meer: Onze assessments en testen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. Het assessment kan ook het startpunt zijn van coaching, e-coaching of online coaching.

Wat vind je belangrijk in een baan? In een oriënterend gesprek vertel je ons wat jij belangrijk vindt in een baan. Wie ben je, wat drijft je, waar ligt jouw kracht en waar haal je plezier uit? Wij ontdekken graag wat jij zoekt in een baan.

Jouw kansen in beeld. Wij zijn specialist in technische functies en hebben dagelijks contact met bedrijven in Oost, Noord- en Midden-Nederland. Daardoor weten we goed wat bedrijven zoeken en wat jouw kansen zijn. Misschien kom je er na het gesprek wel achter dat je prima zit op je huidige werkplek. Of je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog beter aansluiten bij jouw ambities. Bij ons staat werkplezier voorop. En dat houdt niet automatisch in dat er gekeken moet worden naar een andere werkgever. Een assessment biedt je mogelijk inzichten (waarden / drijfveren) die leiden naar een volgende stap in jouw carrière.

Ontdek meer in een assessment. Hebben we meer informatie nodig of wil je zelf meer weten over wie je bent, je waarden en je ambities, dan kun je een assessment doen. Hiermee krijgen we allebei meer inzicht in jouw kracht, drijfveren en waar jij werkplezier uithaalt. We vertellen je graag meer over onze assessments tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Nieuwsgierig naar je kansen? Maak een afspraak! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Maak dan nu een afspraak met Bob van den Berg.

Het gesprek duurt ongeveer een half uur en vindt plaats op ons kantoor in Hengelo of bij je thuis of op het werk. Wij werken elke dag met veel plezier aan het maken van de juiste match.

Dat werkplezier gunnen we jou ook! Vraag gerust en vrijblijvend om meer informatie, we staan je graag te woord.

Specificaties

Algemeen:
Diensten Assessment, Beroepskeuze, Loopbaancoaching, Outplacement, Personeelswerving, Re-integratie en Sollicitatietraining
Aangesloten bij Blik op Werk
Bedient Drenthe, Gelderland en Overijssel
Doelgroep:
Doelgroep UWV, Werkgever en Werknemer
Expertise:
Branches Advies en Consultancy, Automotive, Bouw en Installatie, Detailhandel, Elektronica, Energie en Gas en Water, Handel en Groothandel, ICT, Industrie, Internet, Juridische dienstverlening, Personeelsorganisatie, Sport en Recreatie en Toerisme, Techniek, Telecom, Transport en Opslag en Distributie en Zakelijke dienstverlening
Expertises Detacheren, IRO, Ondernemerschap, Ontslag, Tweede spoor traject, Werkloosheid en Werving en Selectie
Psychische klachten Burn-out en Stress

Locaties van Tjellens

Wil je offertes van Tjellens? Professionals zijn beschikbaar op de volgende locaties:

  • Hengelo OV

Ervaringen met Tjellens

Heeft u ervaring met Tjellens in Hengelo OV?
Schrijf dan als eerste een review.

Beoordeel

 

 

Er zijn nog geen ervaringen van onze gebruikers met de opleiding Tjellens.