Metalektro

Plaats een review

Alle diensten van Metalektro Personeelsdiensten zijn erop gericht de mobiliteit van medewerkers in de sector te bevorderen.

Voor werkgevers:

Onze organisatie werd in 1992 door Thales in het leven geroepen. Sinds januari 2008 dragen we de naam Metalektro Personeelsdiensten.

P&M werd in 1992 door Thales (het voormalige Hollandse Signaalapparaten BV) en de werkgevers- en werknemersorganisaties in het leven geroepen. Het doel was de werknemers van Thales die bij diverse reorganisaties hun baan waren kwijt geraakt aan een nieuwe vaste baan te helpen. Bij liefst 93 procent van de werkzoekenden is dat gelukt. Als gevolg van dit succes deden al snel andere bedrijven in de regio een beroep op P&M, zoals Stork Ketels, Holec en Texas Instruments.

De behoefte aan een non-profitinstelling voor arbeidsbemiddeling bleek te groeien. Gaandeweg werd de doelstelling van P&M verbreed en het dienstenpakket werd uitgebreid. Naast sollicitatietrainingen, bemiddeling, loopbaanbegeleiding en opleidingen voor specifieke doelgroepen in de metaalbranche maken ook instroomprojecten deel uit van onze dienstverlening.

Bovenstaande ontwikkeling leidde tot cao-afspraken tussen werknemers- en werkgeversorganisaties en tot het ontstaan van de naam Metalektro Personeelsdiensten. Onder deze naam zetten we ons vooral in voor het behoud van vakmanschap, met name in de metaal- en elektrotechnische sector. Metalektro Personeelsdiensten is hét mobiliteitscentrum van, voor en door ‘de metalektro’.

Wij zijn gevestigd in:

Barendrecht, Bunschoten-Spakenburg, Eindhoven, Groningen, Hengelo OV, Zevenaar, Zwolle

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.