logo

31 Werving- en selectiebureaus in Groningen

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Flexwurk B.V.

Flexwurk is de specialist in uitzend, re-integratie en schuldhulp!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

DIT Techniek

Het is heel simpel. Je bent een vakman (of vrouw). Of je wilt een vakman worden. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken op mooie projecten. Klussen en vacatures die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je

Aantal vestigingen: 18 Bedient uw provincie

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

10.0

Birsken Human Resource Innovations

De innovatieve HR dienstverlener

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Axient

Axient ICT personeelsdiensten

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ajilon

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

Randstad HR Solutions

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19 Bedient uw provincie

PMU Work Apply

PMU voor Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie, Payrolling, Poolmanagement, Training & Advies.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Werving- en selectiebureaus Groningen

Wil je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan, omdat je vakkennis hebt van een bepaald specialisme? Op Werksite vind je verschillende werving- en selectiebureaus in heel Groningen, die allen goed in contact staan met werkgevers uit de hele provincie Groningen. Daarnaast heeft Werksite alle beoordelingen en ervaringen van eerdere kandidaten van deze werving- en selectiebureaus verzameld, zodat je meteen weet welk van deze bureaus uit Groningen jou het meeste aanspreekt.


Aanmelden

Werving- en selectiebureaus in Groningen of elders in Nederland kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Er zijn werving- en selectiebureaus die puur op zoek gaan naar geschikte kandidaten, in opdracht van bedrijven uit Groningen. Maar er zijn ook werving- en selectiebureaus in Groningen te vinden, die laagdrempelig zijn en als een soort uitzendbureau werken. In dat geval hebben zij een gespecialiseerde vacaturebank waaruit zij kunnen putten. Als je een selectie hebt gemaakt van werving- en selectiebureaus uit Groningen die jou het meeste aanstaan, kun je jezelf inschrijven. Het is aan te raden om met hooguit twee werving- en selectiebureaus in zee te gaan, omdat dan de kans het grootste is dat je een baan in Groningen vindt.


Gesprek

Bij inschrijving bij een van de werving- en selectiebureaus in Groningen is het belangrijk om een recente CV mee te nemen. Vaak voeren de recruiters van werving- en selectiebureaus een kennismakingsgesprek met je, om zo een goed beeld van jou te krijgen. Dit gesprek heeft het karakter van een sollicitatiegesprek. Bereid je hier dus goed op voor. Pas wanneer de recruiter vindt dat je een geschikte kandidaat bent, zal hij een passend werk bij een bedrijf in Groningen voor je gaan zoeken.


Sollicitatie

Werving- en selectiebureaus zullen na inschrijving gericht voor je zoeken en je pas benaderen als ze een geschikte vacature in Groningen voorbij zien komen. In totaal zullen werving- en selectiebureaus niet meer dan vier kandidaten bij het bedrijf in Groningen voordragen, zodat je een goede kans maakt dat jij de baan krijgt.