9 Werving- en selectiebureaus in Groningen

Werving- en selectiebureaus Groningen

Wil je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan, omdat je vakkennis hebt van een bepaald specialisme? Op Werksite vind je verschillende werving- en selectiebureaus in heel Groningen, die allen goed in contact staan met werkgevers uit de hele provincie Groningen. Daarnaast heeft Werksite alle beoordelingen en ervaringen van eerdere kandidaten van deze werving- en selectiebureaus verzameld, zodat je meteen weet welk van deze bureaus uit Groningen jou het meeste aanspreekt.


Aanmelden

Werving- en selectiebureaus in Groningen of elders in Nederland kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Er zijn werving- en selectiebureaus die puur op zoek gaan naar geschikte kandidaten, in opdracht van bedrijven uit Groningen. Maar er zijn ook werving- en selectiebureaus in Groningen te vinden, die laagdrempelig zijn en als een soort uitzendbureau werken. In dat geval hebben zij een gespecialiseerde vacaturebank waaruit zij kunnen putten. Als je een selectie hebt gemaakt van werving- en selectiebureaus uit Groningen die jou het meeste aanstaan, kun je jezelf inschrijven. Het is aan te raden om met hooguit twee werving- en selectiebureaus in zee te gaan, omdat dan de kans het grootste is dat je een baan in Groningen vindt.


Gesprek

Bij inschrijving bij een van de werving- en selectiebureaus in Groningen is het belangrijk om een recente CV mee te nemen. Vaak voeren de recruiters van werving- en selectiebureaus een kennismakingsgesprek met je, om zo een goed beeld van jou te krijgen. Dit gesprek heeft het karakter van een sollicitatiegesprek. Bereid je hier dus goed op voor. Pas wanneer de recruiter vindt dat je een geschikte kandidaat bent, zal hij een passend werk bij een bedrijf in Groningen voor je gaan zoeken.


Sollicitatie

Werving- en selectiebureaus zullen na inschrijving gericht voor je zoeken en je pas benaderen als ze een geschikte vacature in Groningen voorbij zien komen. In totaal zullen werving- en selectiebureaus niet meer dan vier kandidaten bij het bedrijf in Groningen voordragen, zodat je een goede kans maakt dat jij de baan krijgt.