160 Outplacementbureaus in Noord-holland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Fred IJpma FIJWERKCENTRAAL

Loopbaanadvies, Recruitment, Jobsearch, outplacement, Projectondersteuning

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Falkstone loopbaan- en organisatieadvies

Falkstone loopbaanadvies helpt organisaties en professionals al 15 jaar succesvol bij outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding Je loopbaan krijgt toekomst. Persoonlijk, betrokken, - Daadkrachtige en mensgerichte aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.6

Falentijn Loopbaan Coaching

Kom in eerste inspirerende sessie direct tot de kern van je loopbaanvraag.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.8

EVM-advies

EVM-advies is een HRM adviesbureau gevestigd in Amsterdam.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

ESENZIA WerkgelukCoaching

Voor hoger opgeleide vrouwen die hun Life Purpose willen leven, met perfectionisme en hooggevoeligheid als kracht

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Esenzia Coaching & Vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creƫren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

10.0

Enroute

Outplacement & Re-integratie Adviseurs

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

9.0

EmpowerYou

Fit, flow, faith in je toekomst! Gespecialiseerd in werk te bereiken dat boeit, het vertrouwen en dynamiek vergroot. Unieke activerende programma's - op MBO tm WO niveau - o.a. om natuurlijke nieuwsgierigheid aan te wakkeren, die klanten toekomstproof maken en een loopbaanswitch kansrijkt maakt.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Elffers Career Management

Elffers gelooft in career management Wij geloven in het managen van je loopbaan. We bedoelen hiermee plannen, monitoren en waar nodig bijsturen; je hele loopbaan lang.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Noord-Holland

Ook in Noord-Holland zijn er meer dan genoeg outplacementbureaus te vinden. Outplacementbureaus worden vooral in de arm genomen door bedrijven uit Noord-Holland, die met ontslagsituaties te maken hebben. Wanneer blijkt dat er geen samenwerking meer mogelijk is tussen werkgever en medewerker, wordt met behulp van outplacementbureaus een ontslagtraject ingezet.


Afscheid

Gedwongen ontslag is nooit leuk; niet voor de werknemer en niet voor de werkgever. Daarom is het verstandig, wanneer bedrijven uit Noord-Holland outplacementbureaus benaderen om dit afscheid enigszins te verzachten. Bij outplacementbureaus in Noord-Holland of waar ook in Nederland, weten ze maar al te goed dat ontslag een ingrijpende gebeurtenis is voor alle betrokkenen. Outplacementbureaus zetten daarom actief in om een nieuwe passende baan in Noord-Holland te vinden voor de ontslagen medewerker.


Outplacementtraject

Werkgevers uit Noord-Holland die via outplacementbureaus een outplacementtraject aanbieden, gaan zeer serieus om met hun ontslagen medewerkers. Outplacementbureaus gaan professioneel om met de gevoelens van de ontslagen medewerker en geven daarnaast praktische ondersteuning. Zowel de werkgever uit Noord-Holland als de ontslagen medewerker is hiermee gediend. In de meeste gevallen vinden outplacementbureaus binnen een jaar nieuw werk in Noord-Holland voor de medewerker.


Extra hulp

Outplacementbureaus kunnen bovendien nog meer betekenen voor de ontslagen medewerker. Behalve het vinden van een nieuwe passende functie in Noord-Holland, kunnen outplacementbureaus ook helpen in een coachingtraject. Door middel van vraagstelling en het formuleren van doelen, coachen outplacementbureaus kandidaten in hun ontslagfase. Hierdoor kunnen ontslagen medewerkers ineens inzien, dat een baan in een volledig andere branche wellicht een prima uitdaging is.


Keuze

Om een goede keuze te maken uit de verschillende outplacementbureaus in Noord-Holland, is het goed dat een werkgever vooraf verschillende offertes aanvraagt. Behalve de prijsverhouding gaat het ook om de klik die bedrijven en hun ontslagen medewerkers met outplacementbureaus hebben. Daarom is het lang niet gek om na een intakegesprek pas een van de outplacementbureaus in Noord-Holland te kiezen.