logo

105 Loopbaancoaches in Friesland

GUNDALYN Coaching, Begeleiding en Supervisie

Coaching, Begeleiding en Supervisie

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

Esther Roelofs coaching & training

Esther Roelofs, uw loopbaancoach in Groningen

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DHC werkt

DHC helpt ondernemingen met het versterken van hun Menselijk Kapitaal

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Graaf (online) loopbaanadvies

Ik geef loopbaanadvies zowel face-to-face in mijn praktijk in Nijmegen als online (via e-mail, Skype, telefoon). Ik werk zowel voor particulieren als werkgevers. Mijn specialiteit: introverte, talentvolle vrouwen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Loopbaancoaches Friesland

Wie denkt dat er in het hoge noorden van Friesland geen loopbaancoaches te vinden zijn, heeft het mis. Naast de hoofdstad Leeuwarden, zijn er genoeg steden in Friesland te vinden waar je loopbaancoaches treft. Denk daarbij aan steden als Drachten, Dokkum, Sneek en Bolsward.


Waarom loopbaanadvies

Loopbaancoaches kunnen je prima begeleiden bij loopbaanadvies, maar wanneer heb je dit nu nodig? Of je nu in Friesland woont of elders in Nederland; werk staat vaak op nummer 1 in ons maatschappelijk leven. Het daarom belangrijk dat je je werk met plezier doet. Helaas is dat niet altijd het geval. Soms heb je het idee dat je niet kunt groeien in je werk of dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Dan kan ïïn van de loopbaancoaches in Friesland je uitstekend helpen.


Een-op-een

Loopbaancoaches geven altijd een-op-een begeleiding. Zij nemen de situatie serieus en kijken samen naar de huidige situatie en de gewenste situatie. Loopbaancoaches willen altijd weten waar je goed in bent, wat voor werk je leuk vindt en in wat voor organisatie je het liefste werkt. Zo kom je meer over jezelf te weten. Ga daarom in Friesland snel op zoek naar goede loopbaancoaches en maak een keuze. Kies het bureau waar jij een fijn gevoel bij hebt. Besef wel dat loopbaancoaches in Friesland of waar ook in Nederland, geen therapeuten zijn. Je moet de kracht in jezelf vinden.


Ontslag

Helaas gebeurt het ook in Friesland, dat mensen ontslagen worden door wat voor reden ook. Loopbaancoaches kunnen ook in zoïn situatie iets voor je doen en je helpen bij reïntegratie of outplacement. In Friesland of welke provincie ook, zullen werkgevers in dergelijke situaties de kosten voor de loopbaancoaches voor hun rekening nemen. Kom je er met een van de loopbaancoaches achter, dat je beter een bepaalde studie kunt doen? Ook dan kan een werkgever hier een financiïle bijdrage aan leveren.