40 Loopbaancoaches in Friesland

Loopbaancoaches Friesland

Wie denkt dat er in het hoge noorden van Friesland geen loopbaancoaches te vinden zijn, heeft het mis. Naast de hoofdstad Leeuwarden, zijn er genoeg steden in Friesland te vinden waar je loopbaancoaches treft. Denk daarbij aan steden als Drachten, Dokkum, Sneek en Bolsward.


Waarom loopbaanadvies

Loopbaancoaches kunnen je prima begeleiden bij loopbaanadvies, maar wanneer heb je dit nu nodig? Of je nu in Friesland woont of elders in Nederland; werk staat vaak op nummer 1 in ons maatschappelijk leven. Het daarom belangrijk dat je je werk met plezier doet. Helaas is dat niet altijd het geval. Soms heb je het idee dat je niet kunt groeien in je werk of dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Dan kan ïïn van de loopbaancoaches in Friesland je uitstekend helpen.


Een-op-een

Loopbaancoaches geven altijd een-op-een begeleiding. Zij nemen de situatie serieus en kijken samen naar de huidige situatie en de gewenste situatie. Loopbaancoaches willen altijd weten waar je goed in bent, wat voor werk je leuk vindt en in wat voor organisatie je het liefste werkt. Zo kom je meer over jezelf te weten. Ga daarom in Friesland snel op zoek naar goede loopbaancoaches en maak een keuze. Kies het bureau waar jij een fijn gevoel bij hebt. Besef wel dat loopbaancoaches in Friesland of waar ook in Nederland, geen therapeuten zijn. Je moet de kracht in jezelf vinden.


Ontslag

Helaas gebeurt het ook in Friesland, dat mensen ontslagen worden door wat voor reden ook. Loopbaancoaches kunnen ook in zoïn situatie iets voor je doen en je helpen bij reïntegratie of outplacement. In Friesland of welke provincie ook, zullen werkgevers in dergelijke situaties de kosten voor de loopbaancoaches voor hun rekening nemen. Kom je er met een van de loopbaancoaches achter, dat je beter een bepaalde studie kunt doen? Ook dan kan een werkgever hier een financiïle bijdrage aan leveren.