Videre

Plaats een review

Videre is een adviesbureau dat particulieren en organisaties adviseert op het terrein van loopbaanontwikkeling.

Voor werkgevers:

Videre wil mensen in staat stellen zelf sturing te geven aan hun loopbaan. Videre geeft jongeren advies bij hun studiekeuze, biedt coaching aan werknemers op thema's als: loopbaanontwikkeling, beter functioneren in het werk, vitaliteit en stress en helpt baanveranderaars en werkzoekenden bij het vinden van een passende functie. Videre is aangesloten bij het NOLOC, de vereniging voor loopbaanprofessionals. Jaap Baalbergen is geregistreerd ZKM-coach (Zelfkennismethode) en aangesloten bij de Vereniging van ZKM-coaches (VvZB). Videre is ingeschreven in het register van beroepskeuzeadviseurs en aangesloten bij Studiekeuze Nederland, het landelijke netwerk van zelfstandige en onafhankelijke studiekeuzecoaches.

Videre biedt adequate begeleiding bij loopbaanvragen. Voor jongeren zijn korte, effectieve trajecten ontwikkeld, die worden beschreven onder het kopje 'studiekeuzecoaching'. Bij 'loopbaanbegeleiding' vindt u een aanbod van een relatief kort oriƫntatietraject tot en met een compleet begeleidingstraject naar (ander) werk.

Sommige werkgerelateerde vragen raken aan een dieperliggende thematiek. Een ZKM-zelfonderzoek is een effectieve methode van coachen om zicht te krijgen op uw drijfveren en motivatie, maar ook op belemmerende patronen. Het is een goede aanzet om gewenste veranderingen in gang te zetten, waardoor u duidelijke keuzes kunt maken of beter in staat bent om te gaan met spanningen of veranderingen op de werkplek. Een ZKM-zelfonderzoek is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor jongeren (vanaf 16 jaar).

Videre biedt workshops voor zowel werknemers en particulieren, als voor loopbaanbegeleiders. De workshops zijn heel praktisch van opzet en hebben tot doel uw kennis en vooral vaardigheden te vergroten. Bekijkt u het aanbod.

Wij zijn gevestigd in:

Dokkum

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.