108 Loopbaanadviesbureaus in Flevoland

GUNDALYN Coaching, Begeleiding en Supervisie

Coaching, Begeleiding en Supervisie

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

9.0

EmpowerYou

Fit, flow, faith in je toekomst! Gespecialiseerd in werk te bereiken dat boeit, het vertrouwen en dynamiek vergroot. Unieke activerende programma's - op MBO tm WO niveau - o.a. om natuurlijke nieuwsgierigheid aan te wakkeren, die klanten toekomstproof maken en een loopbaanswitch kansrijkt maakt.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 56 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Weg naar Werk

SollicitatieLAB vormt samen met de Weg naar Werk een unieke combinatie van zeer ervaren coaches met management ervaring en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Nederland en een uitzendbureau voor 40+. Plaatsingspercentage tussen 80-90%

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

9.0

Colour Your Personality

Jonge mensen helpen zoeken naar een passende baan, met ieders persoonlijkheid als uitgangspunt, waardoor een succesvol loopbaanpad realiteit kan worden.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Loopbaanadviesbureaus ï Flevoland

Als je al jaren in Flevoland werkt, kan het zomaar voorkomen dat je niet meer gemotiveerd bent om naar je werk te gaan. Daar kunnen uiteenlopende redenen voor zijn. Samen met een van de loopbaanadviesbureaus in Flevoland kun je er achter komen wat het concrete probleem is, wat je kwaliteiten zijn en wat je wensen zijn. In de meeste gevallen bekostigt je werkgever uit Flevoland een dergelijk traject bij een van de loopbaanadviesbureaus. Als je zelf een keuze wilt maken, kun op Werksite een uitgebreid overzicht van alle loopbaanadviesbureaus in Flevoland vinden. Een prettige bijkomstigheid is, dat je ook beoordelingen, meningen en ervaring van anderen op Werksite kunt teruglezen.


Kennismaking

Bij de meeste loopbaanadviesbureaus vindt allereerst een (gratis) kennismakingsgesprek plaats. Wanneer er geen klik tussen jou en de persoonlijke coach is, kun je van verdere samenwerking afzien. Elk mens is anders en daarom is elk traject bij loopbaanadviesbureaus maatwerk. Rode draad en hoofddoel bij zowel loopbaanadviesbureaus in Flevoland als in de rest van Nederland is, om mensen te motiveren en te stimuleren waardoor zij hun talenten volledig kunnen inzetten. Dat kan bij de huidige werkgever in een andere functie zijn, maar ook een nieuwe baan bij een andere werkgever in Flevoland behoort tot de mogelijkheden.


Doel

Na het eerste gesprek zal de coach goede afspraken maken, zodat je weet hoelang het gehele traject gaat plaatsvinden. Wekelijkse gesprekken maken daar onderdeel van uit. Loopbaanadviesbureaus zijn er voor iedereen die zich oriïnteert op vragen als "wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?". Over het algemeen hebben loopbaanadviesbureaus het doel om je binnen drie maanden weer in Flevoland aan het werk te krijgen. Hetzij bij je huidige werkgever en anders bij een nieuw bedrijf in Flevoland.


Diepste wens

Het belangrijkst is, dat je na het hele traject bij een van de loopbaanadviesbureaus in Flevoland precies weet wat je wilt en naar wat voor functie je daadwerkelijk op zoek bent. Soms kan het daardoor nodig zijn om een aanvullende cursus of zelfs een volledig andere opleiding te volgen. Loopbaanadviesbureaus stimuleren je diepste wensen en vinden het belangrijk dat je werk in Flevoland gaat doen, waar je hart naar uit gaat.