logo

35 Werving- en selectiebureaus in Friesland

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Flexwurk B.V.

Flexwurk is de specialist in uitzend, re-integratie en schuldhulp!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

DIT Techniek

Het is heel simpel. Je bent een vakman (of vrouw). Of je wilt een vakman worden. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken op mooie projecten. Klussen en vacatures die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je

Aantal vestigingen: 18 Bedient uw provincie

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

10.0

Birsken Human Resource Innovations

De innovatieve HR dienstverlener

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Auriga Arbeidsbemiddeling

Werkzoekenden met enige afstand tot de arbeidsmarkt en werknemers die vast lopen in hun huidige werk begeleiden,coachen en bemiddelen richting (ander) werk.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ajilon

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

AAN DE BAK

Loopbaan, re-integratie, 2e spoortrajecten, outplacementbegeleiding en individuele-en groepscoaching met en zonder hulp van paarden

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

Randstad HR Solutions

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19 Bedient uw provincie

Werving- en selectiebureaus Friesland

Bedrijven en organisaties in Friesland besteden steeds vaker het wervingproces uit aan professionele werving- en selectiebureaus. Wanneer je op zoek bent naar een baan in Friesland, is dat handig om te weten. Op Werksite vind je snel een overzicht van alle werving- en selectiebureaus in Friesland. De meeste werving- en selectiebureaus werken bovendien met specialismen, zodat je meteen weet met welke je in zee wilt gaan. Op Werksite kun je bovendien beoordelingen en ervaringen van andere kandidaten lezen, die al eerder met werving- en selectiebureaus in Friesland gewerkt hebben.


In opdracht

De meeste werving- en selectiebureaus werken in opdracht van werkgevers in Friesland. Zodoende weten de werving- en selectiebureaus alles over hun opdrachtgevers en kunnen ze heel gericht naar de juiste kandidaten op zoek gaan. Als je zelf over een specialisme met specifieke vakkennis beschikt, is het aan te raden werving- en selectiebureaus uit te kiezen met datzelfde specialisme. Daarmee maak je goede kans op een leuke baan in Friesland.


Voor wie bedoeld

Het merendeel van de werving- en selectiebureaus in Nederland, dus ook in Friesland, richt zich op de hogere functies. Dat houdt in dat je zelf ook een hogere opleiding moet hebben genoten of dat je door werkervaring al enige tijd op hoger niveau werkt. Werving- en selectiebureaus zullen alleen met je in gesprek gaan, wanneer je voldoet aan hun criteria. Dat komt, doordat dat ze in opdracht van bedrijven uit Friesland op zoek gaan naar geschikt personeel. Reageer daarom niet op een vacature bij een van de werving- en selectiebureaus in Friesland, als je niet helemaal aan het profiel voldoet.


Veelgevraagd

Bij werving- en selectiebureaus zijn ze vaak op zoek naar veelgevraagde beroepen zoals accountants, communicatiemanagers of bedrijfsjuristen. Als je naar zoïn baan in Friesland op zoek bent, is het zeker de moeite waard om eerst langs te gaan bij werving- en selectiebureaus. Bovendien maak je grote kans op zoïn functie, omdat werving- en selectiebureaus vaak niet meer dan vier kandidaten aan het bedrijf in Friesland aanbieden.