logo

14 Loopbaancoaches in Zeeland

6 KM

ReMatched Verzuimadvies&begeleiding | Vlissingen

verzuim advies en begeleiding in zowel spoor 1 (eigen werkgever) als spoor 2 (externe werkgever)

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 7
6 KM

Wende Personeelsdiensten B.V. | Vlissingen

Wende Werkt is expert op het gebied van arbeidsmobiliteit, outplacement, re-integratie 2e Spoor, loopbaanbegeleiding en arbeidspsychologische & arbeidsdeskundige dienstverlening

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3
6 KM

Care4Careers | Vlissingen

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32
20 KM

Care4Careers | Goes

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32
20 KM

Focus | Goes

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13
20 KM

HR Consultancy B.V. | Goes

HRC biedt professionele ondersteuning op het gebied van personeel en mobiliteit: outplacement, loopbaanbegeleiding, re-integratie, coaching, training en assessments.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1
24 KM

Piblw-Reïntegratie | Terneuzen

PIBLW-Reïntegratie ondersteunt iedereen die hulp nodig heeft bij (re-)integratie en inburgering.

Aantal vestigingen: 1
28 KM

9.0

id Plein | Zierikzee

Al onze trajecten worden afgestemd op hetgeen dat nodig is voor een succesvol vervolg van uw loopbaan.

Aantal vestigingen: 67
30 KM

DenBraber consultancy en coaching | Stavenisse

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1
33 KM

E&L Training en Coaching | Axel

E&L Training en Coaching E&L is een loopbaanadviesbureau in de regio Zeeuws Vlaanderen wat zich bezig houdt met Spoor 2, HRM advies en strategie, outplacement, loopbaanbegeleiding en advies, coaching en training.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1
46 KM

9.0

id Plein | Halsteren

Al onze trajecten worden afgestemd op hetgeen dat nodig is voor een succesvol vervolg van uw loopbaan.

Aantal vestigingen: 67
46 KM

Passion4work | Halsteren

Welkom bij Passion4work! Kijkt u bij Passion4work in de spiegel, dan wordt u uitgedaagd, gestimuleerd en geconfronteerd.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2
47 KM

Compact Werkt | Bergen op Zoom

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13
48 KM

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement | Middelharnis

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9

Loopbaancoaches Zeeland

Ook al ligt de provincie Zeeland in een uithoek, dat betekent niet dat je er geen loopbaancoaches vindt. Gelukkig vind je in steden als Middelburg, Goes en Zierikzee wel degelijk loopbaancoaches, die jou goed op weg kunnen helpen op zoek naar een andere passende functie.


Verandering

Het kan zomaar voorkomen dat je een specifieke studie of opleiding hebt gedaan en al jaren hiermee een passende functie bij een bedrijf in Zeeland hebt. En ineens kom je erachter dat je liever iets totaal anders wilt gaan doen. In dat geval is het verstandig om op zoek te gaan naar loopbaancoaches in Zeeland, die jou kunnen helpen en adviseren in een volgende stap in je carriïre. Loopbaancoaches kunnen dit niet allemaal zelf bewerkstelligen; een goede en actieve houding van jouw kant is noodzakelijk. Alleen op die manier zal het je lukken een andere baan in Zeeland te vinden.


Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook, wanneer je in zee gaat met loopbaancoaches in Zeeland of elders in Nederland. Bedenk vooraf goed wat je wel en wat je niet leuk vindt aan je huidige baan. Maak eventueel ook een lijstje met beroepen en/of studies die jou aantrekkelijk lijken. Wanneer je dan aan de deur klopt bij een van de loopbaancoaches in Zeeland, heb je goede kans dat ze echt iets voor je kunnen betekenen.


Reorganisatie

Het komt daarnaast steeds vaker voor, dat loopbaancoaches bij reorganisaties worden ingezet. Ook in Zeeland is hier sprake van en soms leidt dat tot gedwongen ontslag. Loopbaancoaches kunnen dan samen met de ontslagen werknemer een loopbaantraject uitzetten, wat zelfs tot een totaal ander beroep kan leiden. Wanneer bedrijven een dergelijk traject met loopbaancoaches inzetten, zijn ze vaak ook bereid om eventuele studiekosten te vergoeden. Zoïn studie kan in Zeeland of in een andere provincie gevolgd worden. Vergeet niet dat loopbaancoaches je hierbij goed kunnen begeleiden en adviseren.