DenBraber consultancy en coaching

Plaats een review

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Voor werkgevers:

Bij studie- en loopbaancoaching (inclusief outplacement, outsourcing en re-integratie) spelen vaak diverse vragen; is het volgende voor jou herkenbaar: Welke baan/opleiding past bij mij? Waarom krijg ik geen of onvoldoende energie uit m'n werk/opleiding? Waarom loop ik steeds vast? Hoe weet een werkgever, die iemand zoekt met de competenties/kwaliteiten zoals ik die heb mij te vinden?

Met een zeer innovatieve online aanpak kom jij te weten over welke competenties je beschikt! Je bent gelijk vindbaar voor een werkgever. Met deze aanpak krijg je zicht op de best bij jou passende baan of studie. Op m'n website lees je er meer over inclusief ervaringen van mensen en bedrijven/instellingen.

Problemen bij werk of studie door angsten, depressie, burn-out,.......... Kijk ook dan op m'n website. Ook mogelijkheden voor online coaching, trainingen, etc. Liever face to face? Ook dat kan.

Het uurtarief is afhankelijk van een aantal factoren en in onderling overleg te bepalen. Het minimum tarief is €56,-- incl. BTW .

Wij zijn gevestigd in:

Stavenisse

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.