132 Loopbaancoaches in Overijssel

Helder-Loopbaanadvies

Margreet Jonker van Helder-Loopbaanadvies in Hellendoorn helpt je ontdekken wat je echt graag wilt qua werk en studie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Eline Sluys Coaching & Training

Coaching voor jonge mensen in organisaties - ik help je te ontdekken wat je kwaliteiten, loopbaanwensen en loopbaandoelen zijn en hoe je deze overtuigend aan anderen kunt laten zien.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Duchatteau voor Mens en Werk

Ervaren re-integratiespecialist in Twente

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Wijngaert HR Dienstverlening B.V.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

10.0

De Vries Coaching & Training

Loopbaancoaching en provocatief coachen (zowel coaching als training). Betrokken, humoristisch en provocatief!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Man Advies

Coaching en begeleiding van mensen van werk naar werk, van werk naar ander perspectief, vraagstukken op persoonlijk gebied al dan niet gerelateerd aan werk.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Graaf (online) loopbaanadvies

Ik geef loopbaanadvies zowel face-to-face in mijn praktijk in Nijmegen als online (via e-mail, Skype, telefoon). Ik werk zowel voor particulieren als werkgevers. Mijn specialiteit: introverte, talentvolle vrouwen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Loopbaancoaches Overijssel

Vergis je niet; ook in de provincie Overijssel zijn meer dan genoeg loopbaancoaches te vinden. Loopbaancoaches hebben van Zwolle tot Enschede hun werkgebied in Overijssel. Loopbaancoaches hebben ïïn belangrijke taak en dat is om jou te begeleiden naar nieuw of ander werk. Daarbij moet je zelf wel goed meewerken en de wil hebben om te veranderen.


Bewustwording

Loopbaancoaches in Overijssel of elders in Nederland zijn er in getraind om je bewust om te laten gaan met zowel negatieve als positieve (werk)ervaringen. Loopbaancoaches gaan er vanuit dat elke ervaring een leermoment heeft. Door dat te beseffen, krijg je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Loopbaancoaches in Overijssel en andere provincies, stimuleren dit leerproces en werken samen met jou aan je doelstellingen.


Werkvloer

Je kunt zelf op zoek gaan naar loopbaancoaches in Overijssel, maar soms kom je met een van de loopbaancoaches in contact via je werk. Loopbaancoaches kunnen namelijk worden ingezet om medewerkers te ondersteunen in uiteenlopende trajecten. Loopbaancoaches in Overijssel en de rest van Nederland houden zich bijvoorbeeld ook bezig met ontslagbescherming, outplacement, training, personeelsadvies en coaching op de werkvloer.


Betrokken

De kracht van loopbaancoaches zit hem in de persoonlijke betrokkenheid. Naast professionaliteit richten de meeste loopbaancoaches in Overijssel en omgeving zich op een-op-een begeleiding. Hierdoor leren de loopbaancoaches hun cliïnten goed kennen en weten ze precies wat wel en wat niet haalbaar voor ze is.


Integer

Zelfs al zijn loopbaancoaches direct betrokken bij een reorganisatie, dan nog zullen zij vanuit hun professionaliteit integer met de situatie omgaan. Vakmanschap wordt zodoende aan sensitiviteit gebonden, met een grote mate van resultaatgerichtheid.


Andere richting

Schroom niet om naar loopbaancoaches in Overijssel op zoek te gaan, wanneer je een vaste baan hebt maar het daar niet zo naar je zin hebt. Je wilt iets anders gaan doen, maar weet niet precies wat. Loopbaancoaches kunnen je door middel van pittige vraagstelling, aardig op weg helpen. Door hun tactiek kom je er achter wat je echt wilt en waar je kwaliteiten liggen.