Eline Sluys Coaching & Training

Plaats een review

Coaching voor jonge mensen in organisaties - ik help je te ontdekken wat je kwaliteiten, loopbaanwensen en loopbaandoelen zijn en hoe je deze overtuigend aan anderen kunt laten zien.

Voor werkgevers:

Eline Sluys coaching richt zich op alle jonge mensen die zich herkennen in de volgende vragen: Heb je spijt van je studiekeuze en had je achteraf liever voor een andere carrière gekozen? Heb je het idee dat je meer uit jezelf en je baan zou kunnen halen? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Vind je het lastig om nee te zeggen? Ervaar je spanningen in de omgang met een collega of leidinggevende? Vind je het moeilijk om jezelf te verkopen tijdens een sollicitatiegesprek? 


Voor werknemers:

Heb je moeite met spreken voor een groep? Herkenbaar? Ik help je om je aandacht te verleggen van de lastige situatie naar de kwaliteiten en mogelijkheden die je zelf hebt om eruit te komen. Zo ontdek je hoe je jouw talenten optimaal kunnen inzetten en presenteren, zodat je: de kans op een baan aanzienlijk vergroot weet wat je te bieden hebt effectiever communiceert je relaties met anderen verbetert meer zelfvertrouwen krijgt jezelf overtuigender presenteert erachter komt dat je vele mogelijkheden hebt om problemen zelf op te lossen!


Wij zijn gevestigd in:

Zwolle

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.