98 Loopbaancoaches in Drenthe

Helder-Loopbaanadvies

Margreet Jonker van Helder-Loopbaanadvies in Hellendoorn helpt je ontdekken wat je echt graag wilt qua werk en studie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

GUNDALYN Coaching, Begeleiding en Supervisie

Coaching, Begeleiding en Supervisie

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus Nederland

Focus Nederland is een landelijk bureau voor loopbaanadvies en -ontwikkeling. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies, loopbaancoaching, re-integratie en outplacement om medewerkers vandaag vooruit te helpen. Focus op beweging in werk.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Graaf (online) loopbaanadvies

Ik geef loopbaanadvies zowel face-to-face in mijn praktijk in Nijmegen als online (via e-mail, Skype, telefoon). Ik werk zowel voor particulieren als werkgevers. Mijn specialiteit: introverte, talentvolle vrouwen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Loopbaancoaches Drenthe

Ook als is de provincie Drenthe ver van de Randstad verwijderd, toch kun je in Drenthe genoeg loopbaancoaches vinden. Behalve in de hoofdstad Assen zijn er in Drenthe ook in andere steden loopbaancoaches, die je kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan.


Positief

Houd er wel rekening mee dat loopbaancoaches in Drenthe of waar ook, geen therapeutische functie hebben. Natuurlijk gaan loopbaancoaches in op bepaalde zingeving van het leven en onderzoeken ze graag met jou hoe jij je gedrag kunt veranderen. Maar om het werk van loopbaancoaches effectief te laten verlopen, is het vooral belangrijk dat je positief bent ingesteld en actief meewerkt en ïdenkt in het hele traject.


Voorbereiding

Voordat je op zoek gaat naar loopbaancoaches in Drenthe, is het verstandig om eerst met je partner of een goede vriend te praten over je werk en je toekomst. Daardoor kun je vooraf al heel wat dingen op een rijtje zetten en eventuele problemen goed formuleren. Zodoende wordt het gemakkelijker om je verhaal bij een van de loopbaancoaches in Drenthe te vertellen.


Intensief

Besef dat een traject met een van de loopbaancoaches in Drenthe intensief is. Er wordt veel van je gevraagd. Loopbaancoaches zijn gewend om je aan de hand van moeilijke vragen, een richting op te sturen in je loopbaan. Vaak kom je wekelijks bij een van de loopbaancoaches in Drenthe, om goed met vragen en opdrachten aan de gang te gaan. Zo kom je er achter, wat je precies wilt en kunt. Er zijn ook loopbaancoaches in Drenthe die alleen groepstraining geven of een gerichte sollicitatiecursus.


Wanneer?

Je zult pas naar loopbaancoaches in Drenthe op zoek gaan, wanneer je het idee hebt dat je stagneert in je huidige werk. Wellicht heb je zelfs het idee dat je de verkeerde studie hebt gedaan en kom je met behulp van loopbaancoaches er achter, dat je interesse op een ander vlak ligt. Maar ook bij dreigende ontslagsituaties kunnen loopbaancoaches enorm goed adviseren en begeleiden.