95 Loopbaanadviesbureaus in Friesland

GUNDALYN Coaching, Begeleiding en Supervisie

Coaching, Begeleiding en Supervisie

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 56 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DHC werkt

DHC helpt ondernemingen met het versterken van hun Menselijk Kapitaal

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

9.0

Carrièrepoort

Carrièrepoort is een energiek bureau voor mensen met loopbaanvragen. Carrièrecoaching, outplacement, beroepskeuze advies en loopbaanbegeleiding doen we graag!

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Loopbaanadviesbureaus in Friesland

Wil jij je talent ontwikkelen, maar weet je nog niet precies hoe? Maak dan eens een afspraak bij een van de loopbaanadviesbureaus in Friesland. Gelukkig kent Friesland aardig wat loopbaanadviesbureaus die zowel particuliere kandidaten als medewerkers vanuit bedrijven in Friesland begeleiden en adviseren naar ander werk. Gelukkig zijn er op Werksite alle loopbaanadviesbureaus uit heel Friesland te vinden. Daarnaast kun je ook rustig alle beoordelingen en ervaringen van anderen nalezen, voordat je een weloverwogen keuze maakt.


Motivatie

Goed inzicht in je eigen manier van werken en je kwaliteiten levert veel op. Zodoende dat loopbaanadviesbureaus hier op inspelen, zodat je weet welke baan in Friesland voor jou het beste uit de bus komt. Maar ook wanneer je via je werkgever bij een van de loopbaanadviesbureaus in Friesland terecht bent gekomen, is de belangrijkste insteek om jou weer te motiveren.


Ontwikkeling

Wanneer het je werkgever is, waardoor je bij een van de loopbaanadviesbureaus in Friesland terecht bent gekomen, zullen je talenten verder ontwikkeld worden. Eigenlijk is dat een taak van de afdeling personeelszaken, maar steeds vaker besteden bedrijven uit Friesland dit uit aan loopbaanadviesbureaus. Daar weten ze namelijk precies hoe ze medewerkers inzicht geven in hun eigen talenten. Vaak hebben loopbaanadviesbureaus nog meer te bieden. Samen met de kandidaat bespreken ze hoe de verdere regie van de loopbaan wordt. Loopbaanadviesbureaus zullen daarom in samenspraak met het bedrijf uit Friesland, heel vaak adviseren om een specifieke opleiding te volgen. Op die manier wordt iemands talent naar buiten gebracht en optimaal ontwikkeld.


Tests

Naast een uitvoerig gesprek, waarin al je kwaliteiten, talenten en ervaringen besproken worden, kiezen veel loopbaanadviesbureaus ook voor het afnemen van verschillende tests. Dat kan bijvoorbeeld een psychologisch assessement zijn, waardoor goed naar voren komt wie je bent en wat voor functie het beste bij jouw karakter past. Zodoende kan er veel gerichter een baan in Friesland voor je gezocht worden. Uit dergelijke tests komen ook je ontwikkelingsmogelijkheden naar voren en voor je het weet krijg je kans om een leuke opleiding in Friesland te volgen.