90 Loopbaanadviesbureaus in Drenthe

Helder-Loopbaanadvies

Margreet Jonker van Helder-Loopbaanadvies in Hellendoorn helpt je ontdekken wat je echt graag wilt qua werk en studie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

GUNDALYN Coaching, Begeleiding en Supervisie

Coaching, Begeleiding en Supervisie

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cvites bv

Ontwikkeling van mens en organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Loopbaanadviesbureaus ï Drenthe

Soms loopt je werk niet zoals je dat verwacht of gehoopt had. Wellicht is het dan tijd om bij een van de loopbaanadviesbureaus in Drenthe langs te gaan. Gelukkig kent de kleine provincie Drenthe meer dan genoeg loopbaanadviesbureaus, die gespecialiseerd zijn in verandering van loopbaan. En op Werksite vind je een goed overzicht van het hele aanbod aan loopbaanadviesbureaus die er in Drenthe te vinden zijn. Zo kun je zelf een goede vergelijking maken. Met alle beoordelingen en ervaringen van andere kandidaten, weet je snel welk van de loopbaanadviesbureaus uit Drenthe jou het meeste aanspreekt.


Voor wie

Werkelijk iedereen, man of vrouw, jong of oud, kan bij loopbaanadviesbureaus in Drenthe terecht. Voorwaarde is wel dat je werkt of wilt werken. Het is wel een feit dat de meesten die bij loopbaanadviesbureaus aankloppen vaak tussen de dertig en de veertig jaar zijn. Maar ook ouderen stappen de deur bij loopbaanadviesbureaus binnen. Als je het moeilijk vindt om een goede keuze uit een van de loopbaanadviesbureaus uit Drenthe te kiezen, kijk dan of het bureau is aangesloten bij een beroepsvereniging. Het NOLOC, Register BKA of het CMI zijn dergelijke beroepsverenigingen voor loopbaanadviesbureaus. Daarnaast is een intake gesprek een goede graadmeter. Bij de meeste loopbaanadviesbureaus is zoïn eerste gesprek gratis. Vergeet ook niet naar de recensies op Werksite te kijken.


Werkmethode

Bij de meeste loopbaanadviesbureaus in Drenthe of waar ook in Nederland, krijg je een vaste adviseur toegewezen. Naast persoonlijke gesprekken die je met hem hebt, onderwerpt hij je ook aan een uitgebreid (psychologisch) onderzoek. Uiteraard worden de resultaten met je besproken en wordt er een loopbaanplan met je opgesteld. Deze methode is er puur op gericht om te kijken wat je talenten en kwaliteiten zijn en in wat voor functie jij het beste tot je recht komt. Zodoende kunnen loopbaanadviesbureaus tot de conclusie komen, dat je eigenlijk niet meer past bij je huidige werkgever in Drenthe. Uit het onderzoek kan ook naar voren komen dat je beter een bepaalde opleiding kunt volgen, waarmee je heel gericht in Drenthe kunt gaan solliciteren.