logo

54 Assessmentbureaus in Noord-holland

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

9.8

EVM-advies

EVM-advies is een HRM adviesbureau gevestigd in Amsterdam.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Demarrage

Demarrage is gespecialiseerd in de sector zorg en welzijn en de (gemeentelijke) overheid. Wij hebben jarenlange ervaring in die branches en kennen de werkprocessen goed. Tot onze klanten rekenen wij daarnaast ook het midden- en klein bedrijf.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

ChainWorks

ChainWorks is jouw kennispartner op het gebied van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

Bureau Streefkerk BV

Al 19 jaar succesvol samen aan het werk. Bureau Streefkerk is een stevige regionale speler in de profit- en non-profitsector en is actief op het brede terrein van instroom, doorstroom en uitstroom.

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

Bureau Optimaal Presteren

Bureau Optimaal Presteren helpt inzetbaarheid, prestaties en mentale gezondheid duurzaam te verbeteren.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Bureau Gerritsen - Loopbaanbegeleiding & Organisatieontwikkeling

Bureau Gerritsen is al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in organisatieontwikkeling & loopbaanbegeleiding. Persoonlijk, positief en een aanpak op maat die bij jou past. Jij bent de regisseur, wij ondersteunen je. En nu verder!

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

BTSW

BTSW Nederland biedt assessment en coaching welke op persoonlijk niveau wordt ingezet om het functioneren van mensen in kaart te brengen en het welzijn van mensen binnen zo kort mogelijke tijdspanne optimaal te verbeteren. Niet voor niets is onze Mission

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Aob Compaz

Grootste loopbaandienstverlener van Nederland!

Aantal vestigingen: 6 Bedient uw provincie

AM Werk Reïntegratie BV

AM Werk Reïntegratie BV is onderdeel van AM Groep. AM Groep is expert in het stellen van een diagnose en het ontwikkelen van mensen naar goed en gemotiveerd werken, indien nodig bij een andere werkgever. Wij bieden preventie, arbeidsdeskundig onderzoek, b

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Assessmentbureaus in Noord-Holland

Assessmentbureaus zijn er in Noord-Holland in alle soorten en maten te vinden. Er zijn assessmentbureaus die zich volledig richten op human recource trajecten in opdracht van bedrijven, maar er zijn ook assessmentbureaus waar je als individu langs kunt gaan om er achter te komen wat voor werk het beste bij jou past. Voor een compleet overzicht van de verschillende assessmentbureaus in Noord-Holland, ben je op Werksite op het juiste adres. Van de meeste assessmentbureaus is informatie terug te lezen, die andere ervaringsdeskundigen hebben achter gelaten. Daardoor kom je er snel achter welk van de assessmentbureaus in Noord-Holland jou wel en welke jou helemaal niets lijken.

Onderdelen

Natuurlijk is het vinden van een goed bureau in Noord-Holland al een moeilijke opgave. Maar het is nog belangrijker dat de inhoud van het assessment aansluit bij jouw wensen. Standaard werken assessmentbureaus met vier onderdelen: een interview, een IQ-test, een persoonlijkheidstest en eventuele praktijkopdrachten. Op welk onderdeel de nadruk wordt gelegd, varieert bij de verschillende assessmentbureaus.

Adviseur

De adviseurs die bij assessmentbureaus in Noord-Holland werken, zullen altijd eerst een interview met je afnemen. In dit kennismakingsgesprek legt de adviseur uit wat de taak van assessmentbureaus is. Vervolgens wil hij van jou het een en ander weten. Ook legt de adviseur uit wat het vervolgtraject is. Als assessmentbureaus door werkgevers uit Noord-Holland worden ingehuurd, zal de adviseur goed uitleggen wat het doel van het assessment is. De adviseur zal na het gehele assessment namelijk advies uitbrengen aan de organisatie in Noord-Holland. Pas wanneer dat aansluit bij de functie, komt de kandidaat er voor in aanmerking.

Rollenspel

Door praktijkopdrachten zoals rollenspellen en andere praktische opdrachten, komen adviseurs van assessmentbureaus er achter of iemand goed bij een toekomstige werkgever in Noord-Holland zal passen. Zij kennen als geen ander de bedrijfscultuur en de beweegredenen van de werkgever in Noord-Holland om naar nieuw personeel op zoek te gaan. Probeer in een rollenspel altijd je zelf te blijven en richt je op de punten waar je goed in bent. Zo maak je de beste kans om na keuring van een van de assessmentbureaus in Noord-Holland bij die nieuwe werkgever aan de slag te gaan.