Bureau Gerritsen - voor Loopbaan en Ondernemerschap

Plaats een review

Bureau Gerritsen is al meer dan 26 jaar gespecialiseerd in loopbaancoaching & ondernemerschap. Persoonlijk, positief en een aanpak op maat die bij jou past. Jij bent de regisseur, wij adviseren en ondersteunen je. Warm en betrokken!

Voor werkgevers:

Hogere eisen van klanten en een steeds veranderende arbeidsmarkt Adequaat omgaan met deze eisen/ veranderingen vraagt om veerkracht, wendbaarheid en flexibiliteit. Van jou als leidinggevende of als medewerker, van je (management)team en van je organisatie. Bureau Gerritsen ondersteunt je op een persoonlijke, praktische en positieve manier om effectief met deze veranderingen om te gaan. Samen met jou werken we aan oplossingen op het gebied van inzetbaarheid, loopbaan en leiderschap. Adviseren en begeleiden van leidinggevenden, medewerkers en organisaties is al ruim 26 jaar onze expertise. We onderscheiden ons door maatwerk, een persoonlijke benadering en doen wat werkt. Persoonlijk, warm en betrokken!


Voor werknemers:

"Persoonlijk, warm en betrokken" dat horen de loopbaancoaches van Bureau Gerritsen veel terug als waardering van de mensen die zij begeleiden. In de uiteenlopende trajecten die wij verzorgen, zoals outplacement, loopbaancoaching, re-integratie 1e en 2e spoor bij arbeidsongeschiktheid, coaching on the job of begeleiding bij het starten van een eigen onderneming, blijven wij betrokken tot het moment dat iemand weer goed en gelukkig verder kan. Daarbij wordt ervaren dat wij van veel (arbeids)markten thuis zijn en de nadruk leggen om mensen weer grip en plezier te laten krijgen in hun werk en leven. Dat doen we door goed te onderzoeken wat iemands echte zin en geluk in het leven is, iemands sterke kanten en passies zijn en samen uit te zoeken wat voor werk en/of onderneming daar het beste bij past. 

Welke vraag je ook hebt, wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Bussum. Mocht je online kennis willen maken, dan kan dat natuurlijk ook. 


Wij zijn gevestigd in:

Amsterdam, Bussum

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.