41 Werving- en selectiebureaus in Flevoland

FlevoDirect uitzendbureau

FlevoDirect is betrokken bij elke werkzoekende

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dujob

-

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Weg naar Werk

SollicitatieLAB vormt samen met de Weg naar Werk een unieke combinatie van zeer ervaren coaches met management ervaring en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Nederland en een uitzendbureau voor 40+. Plaatsingspercentage tussen 80-90%

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Caprilli Coaching & Training

Caprilli Coaching & Training helpt mensen zich bewust te worden van wat ze willen en kunnen en zet daarbij paarden in als hulpmiddel (paardencoaching).

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

10.0

Birsken Human Resource Innovations

De innovatieve HR dienstverlener

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ajilon

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

50 Company

50 Company helpt 50-plussers aan het werk en adviseert bedrijven over de inzetbaarheid van ervaren medewerkers. U kunt bij 50 Company terecht voor outplacement, loopbaanadvies, workshops , actieve arbeidsbemiddeling en vacatures.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Retail Recruitment

Retail Recruitment helpt de retail om de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen. Retail Recruitment heeft zich, als enige W&S-organisatie, helemaal gespecialiseerd in de werving & selectie van personeel voor de retail.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

PMU Work Apply

PMU voor Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie, Payrolling, Poolmanagement, Training & Advies.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Oudstanding

Oudstanding is sinds 1998 dé loopbaanspecialist voor 45-plussers

Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

Werving- en selectiebureaus Flevoland

Iedereen die met een goede opleiding een baan zoekt in Flevoland, doet er goed aan zich in te schrijven bij werving- en selectiebureaus. Werving- en selectiebureaus hebben een breed netwerk en kennen de bedrijven in Flevoland goed. Hier op Werksite vind je bovendien een uitgebreid overzicht van alle werving- en selectiebureaus in Flevoland. Zo kun je ze mooi vergelijken. Lees ook alle beoordelingen en ervaringen die mensen bij werving- en selectiebureaus in Flevoland hebben opgedaan en maak vervolgens je eigen keuze.


Personeelsbeleid

Eigenlijk is het werk van werving- en selectiebureaus een onderdeel van personeelsbeleid. Werving- en selectiebureaus nemen dat deel van bedrijven in Flevoland uit handen. De recruiters van de werving- en selectiebureaus investeren veel tijd in het vinden van de juiste kandidaat. Pas wanneer zij een stuk of vier kandidaten hebben, zullen deze worden voorgedragen bij het bedrijf in Flevoland. Daar is vooraf veel werk aan vooraf gegaan en met de kandidaten hebben de recruiters al een kennismakingsgesprek gehad. Pas wanneer werving- en selectiebureaus er zeker van zijn dat de kandidaten passen bij het bedrijf in Flevoland, worden ze aangeboden voor een eerste sollicitatiegesprek.


Werving

Werving- en selectiebureaus werven in opdracht van bedrijven uit Flevoland hun kandidaten. Dat doen zij via advertenties in landelijke dagbladen, internet en via hun eigen websites. Soms zetten ook de bedrijven uit Flevoland zelf een advertentie, maar verwijzen dan wel naar de recruiter die de procedure begeleidt. De werving- en selectiebureaus selecteren uit alle brieven de meest geschikte kandidaten en voeren met hen een eerste kennismakingsgesprek. Hieruit maken zij een selectie, en deze kleine groep wordt voorgedragen bij het bedrijf in Flevoland.


Nuttig

Het is nuttig om je bij werving- en selectiebureaus in te schrijven, wanneer je een baan zoekt in Flevoland. Ook kandidaten die niet meteen geschikt zijn voor hun opdrachtgever maar wel kwalitatief goed zijn, houden werving- en selectiebureaus toch vaak in dossier. Op het moment dat zij een passende functie voor je hebben, zullen werving- en selectiebureaus meteen contact met je opnemen en levert het wellicht die leuke baan in Flevoland op.