31 Werving- en selectiebureaus in Drenthe

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

10.0

Birsken Human Resource Innovations

De innovatieve HR dienstverlener

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ajilon

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

Retail Recruitment

Retail Recruitment helpt de retail om de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen. Retail Recruitment heeft zich, als enige W&S-organisatie, helemaal gespecialiseerd in de werving & selectie van personeel voor de retail.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

PMU Work Apply

PMU voor Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie, Payrolling, Poolmanagement, Training & Advies.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Oudstanding

Oudstanding is sinds 1998 dé loopbaanspecialist voor 45-plussers

Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

Multi-traject

Multi-traject uw trendwatcher in arbeid ! Motivational speaker bij het sprekers Academy. https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/charlon-imamdi/ Trendwatcher Quality-bookings https://www.quality-bookings.nl/spreker/charlon-imamdi/

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Jobbuilders

Jobbuilders is een Werving & Selectie bureau en wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. We zijn dagelijks bezig met het werven en selecteren van de beste kandidaten in de vakgebieden IT, Techniek, Sales en Marketing.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ja! HRM Specialisten

Ja! HRM Specialisten: werving en selectiespecialist van HR professionals. Vast | Interim

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Werving- en selectiebureaus Drenthe

Ondanks dat Drenthe ver is afgelegen van de Randstad, neemt dat niet weg dat er veel werkgelegenheid in deze provincie is. Als je een bepaald specialisme hebt en heel gericht een baan in Drenthe zoekt, is het de moeite waard om op Werksite naar werving- en selectiebureaus te zoeken. Werving- en selectiebureaus richten zich voor het merendeel op specialismen en op Werksite vind je allerlei beoordelingen en ervaringen van eerdere kandidaten van de werving- en selectiebureaus uit Drenthe.


Presentatie

Houd er goed rekening mee dat de recruiters van werving- en selectiebureaus jou als op een bepaalde manier bekijken. Zij zien jou door de ogen van de toekomstige werkgever uit Drenthe. Daarom is je manier van presenteren belangrijk. Zo vinden de recruiters van werving- en selectiebureaus niet alleen je ervaring en opleiding belangrijk, maar ook je hele voorkomen en persoonlijke presentatie. Wanneer je goed voor de dag komt, heb je namelijk meer kans op die baan die zij voor jou in Drenthe op het oog hebben.


Voorkennis

De meeste werving- en selectiebureaus maken vooraf niet de naam van de werkgever in Drenthe bekend, voor wie zij kandidaten zoeken. Probeer daarom zelf achter de naam van de werkgever te komen, want met deze voorkennis kun je al informatie over het bedrijf inwinnen, waarmee je veel gerichter kunt solliciteren. Bedrijven in Drenthe of waar ook in Nederland, stellen het op prijs wanneer je oprecht geïnteresseerd bent.


Voorstel

Voordat je op gesprek gaat bij het bedrijf in Drenthe, word je eerst uitgenodigd voor een gesprek met de recruiter van een van de werving- en selectiebureaus. De recruiter is een professioneel selecteur die veel vakkennis wil weten en je het hemd van het lijf vraagt. Pas wanneer dit gesprek goed verloopt, word je voorgesteld aan een bedrijf in Drenthe en voer je daar het ïechteï sollicitatiegesprek. Omdat werving- en selectiebureaus vaak niet meer dan vier kandidaten voordragen, heb je een goede kans dat je als meest geschikte kandidaat voor het bedrijf in Drenthe uit de bus komt.