13 Uitzendbureaus in Utrecht

Uitzendbureaus in Utrecht

Als studentenstad heeft Utrecht heel veel uitzendbureaus, die zich puur richten op studenten die een bijbaantje zoeken. Maar ook andere uitzendbureaus zijn er zowel in de stad als in de provincie Utrecht te vinden. Op Werksite is een goed overzicht van alle uitzendbureaus in Utrecht. Je kunt zo naar de verschillende specialismen kijken en een goede vergelijking maken. Zelfs beoordelingen en meningen van uitzendkrachten zijn er na te lezen, waardoor het gemakkelijker wordt om een keuze te maken.


Specialiteit

De meeste uitzendbureaus richten zich op de verschillende branches, maar er zijn ook uitzendbureaus in Utrecht die heel gericht aan de slag gaan. Zo zijn er uitzendbureaus voor hoger opgeleiden, wat lang niet gek is in een universiteitsstad als Utrecht. Maar ook voor technische vakmensen zijn er gespecialiseerde technische uitzendbureaus. En de 65+ uitzendbureaus richten zich op gepensioneerden, die nog lang niet uitgewerkt zijn en zin hebben om hun kwaliteiten aan de jongere generatie door te geven.


Langskomen

Als je even zonder werk zit of je huidige werk zat bent of op zoek bent naar een tijdelijk baantje om je studie mee te bekostigen, kom dan eens langs bij een van de uitzendbureaus in Utrecht. Inschrijven kost niets en voor je het weet bieden ze je een baan aan. Het is wel nodig dat je een recente CV meeneemt en tijd hebt om eventuele vragenlijsten in te vullen. Uitzendbureaus willen altijd van je weten in wat voor branche je wilt werken en hoeveel uur per week je beschikbaar bent.


Eerste gesprek

Na alle formaliteiten van het inschrijven, gaan uitzendbureaus voor je aan de slag. Als ze een geschikt bedrijf in Utrecht gevonden hebben, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek bij de opdrachtgever. Vaak zijn er meerdere kandidaten vanuit verschillende uitzendbureaus in Utrecht, waar ze uit kunnen kiezen. Houd goed contact met alle uitzendbureaus waar je bent ingeschreven en vraag of er geschikte vacatures voor je zijn. Zonder jezelf actief op te stellen, gaat de keuze van uitzendbureaus naar een andere kandidaat.