118 Outplacementbureaus in Overijssel

Focus Nederland

Focus Nederland is een landelijk bureau voor loopbaanadvies en -ontwikkeling. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies, loopbaancoaching, re-integratie en outplacement om medewerkers vandaag vooruit te helpen. Focus op beweging in werk.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Elan Arbeidsinterventie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Duchatteau voor Mens en Werk

Ervaren re-integratiespecialist in Twente

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Wijngaert HR Dienstverlening B.V.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

10.0

De Vries Coaching & Training

Loopbaancoaching en provocatief coachen (zowel coaching als training). Betrokken, humoristisch en provocatief!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cvites bv

Ontwikkeling van mens en organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Correnteza

Correnteza – ‘stroming’ in het Portugees – begeleidt mensen die op zoek zijn naar hun diepste drijfveren en unieke talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Overijssel

In veel grote steden van de provincie Overijssel vind je outplacementbureaus in diverse categorieïn. Specifiek voor hoger opgeleiden of outplacementbureaus die zich geheel richten op een bepaalde branche; in Overijssel is er genoeg keuze.


Voordeel

Het heeft voor veel bedrijven in Drenthe een groot voordeel om te werken met gespecialiseerde outplacementbureaus. Dergelijke outplacementbureaus kennen de markt en hun opdrachtgevers goed en weten vaak een goede match te maken tussen individuele kandidaten en bedrijven in Drenthe. Hierdoor verloopt een loopbaantraject bij dit soort outplacementbureaus succesvol en binnen korte tijd heeft de kandidaat een andere goede baan in Drenthe.


Kosten

De kosten van outplacementbureaus worden in bijna alle ontslagsituaties door de voormalige werkgever uit Drenthe betaald. Het zou niet eerlijk zijn om deze kosten te verhalen op de ontslagen medewerker. Door de diensten van outplacementbureaus te betalen, laten bedrijven in Drenthe zien dat zij er alles aan doen om de medewerker op een eervolle manier aan ander werk te helpen.


Solliciteren

In zoektocht naar nieuw werk in Drenthe, zal de ontslagen medewerker weer moeten solliciteren. Outplacementbureaus bieden een helpende hand om dit proces te begeleiden. Outplacementbureaus kunnen helpen bij het schrijven van de brief, het opstellen van een CV en het zoeken naar geschikte vacatures in Drenthe. Bovendien zijn er veel outplacementbureaus die de sollicitatiegesprekken oefenen, voordat een kandidaat ergens in Drenthe op gesprek gaat.


Faciliteiten

Om een geschikte functie in Drenthe te vinden, bieden outplacementbureaus voldoende faciliteiten om hun kandidaten goed op weg te helpen. Outplacementbureaus beschikken over de meest recente vacatures in Drenthe en omgeving en weten precies wat er bij de diverse bedrijven speelt. Bovendien kunnen outplacementbureaus allerlei tips geven om bijvoorbeeld een netwerk op te bouwen en jezelf positief in de markt te zetten. Met al deze begeleiding wordt het een stuk gemakkelijker om een nieuwe passende baan in Drenthe te vinden.