logo

86 Outplacementbureaus in Groningen

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flexwurk B.V.

Flexwurk is de specialist in uitzend, re-integratie en schuldhulp!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

Esther Roelofs coaching & training

Esther Roelofs, uw loopbaancoach in Groningen

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De bomen en het bos Coaching, consult en innovatie

Coaching en reïntegratie op menselijke maat

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cvites bv

Ontwikkeling van mens en organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Groningen

Niet alleen in de stad Groningen, maar ook in de provincie Groningen kom je outplacementbureaus tegen. Groningen is nu eenmaal een grote provincie met genoeg werkgelegenheid. En wanneer bedrijven in de provincie Groningen medewerkers gedwongen moeten ontslaan om wat voor reden ook, zullen ze in ieder geval op zoek gaan naar goede outplacementbureaus.


Professionele begeleiding

Uit onderzoek is gebleken, dat wanneer ontslagen medewerkers goede begeleiding krijgen, zij binnen de kortste keren weer aan het werk gaan. Zodoende dat outplacementbureaus zich richten op deze professionele begeleiding en er alles aan doen om een ontslagen medewerker weer aan de slag in Groningen te krijgen. Groot voordeel is, dat de kosten voor outplacementbureaus in het merendeel van de gevallen door (ex)werkgevers worden betaald.


Korte termijn

De redenen dat outplacementbureaus nodig zijn, zijn divers. Bedrijven in Groningen kiezen voor outplacementbureaus vanwege reorganisatie, dreigend ontslag of een onoplosbaar arbeidsconflict. In dat laatste geval is er sprake van een verstoorde arbeidsverhouding, waardoor alleen vertrek bij de organisatie een laatste mogelijkheid is. Outplacementbureaus zullen er in al deze gevallen alles aan doen om op zoïn kort mogelijke termijn een nieuwe baan in Groningen voor de ontslagen medewerker te vinden. Naast goede begeleiding in de zoektocht naar nieuw werk, bieden outplacementbureaus ook begeleiding in bijvoorbeeld het oprichten van een eigen bedrijf.


Juiste keuze

Wanneer bedrijven in Groningen op zoek gaan naar goede outplacementbureaus, is het verstandig om eerst inlichtingen in te winnen. Sommige outplacementbureaus hebben specifieke kennis van de non-profit sector terwijl andere outplacementbureaus in Groningen zich volledig richten op de commerciïle sector. Daarnaast is het ook belangrijk, dat de ontslagen medewerker zich goed voelt bij een van de outplacementbureaus in Groningen, voordat er een juiste keuze wordt gemaakt. De meeste outplacementbureaus bieden een gratis eerste intakegesprek aan. Op grond daarvan weet een bedrijf met welk van de outplacementbureaus in Groningen men verder wil samenwerken.