logo

101 Outplacementbureaus in Flevoland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 41 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

9.0

EmpowerYou

Fit, flow, faith in je toekomst! Gespecialiseerd in werk te bereiken dat boeit, het vertrouwen en dynamiek vergroot. Unieke activerende programma's - op MBO tm WO niveau - o.a. om natuurlijke nieuwsgierigheid aan te wakkeren, die klanten toekomstproof maken en een loopbaanswitch kansrijkt maakt.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Weg naar Werk

SollicitatieLAB vormt samen met de Weg naar Werk een unieke combinatie van zeer ervaren coaches met management ervaring en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Nederland en een uitzendbureau voor 40+. Plaatsingspercentage tussen 80-90%

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

ChainWorks

ChainWorks is jouw kennispartner op het gebied van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Flevoland

Als redelijk nieuwe provincie biedt Flevoland meer werkgelegenheid dan men over het algemeen denkt. Helaas komen ook bedrijven in Flevoland in aanraking met recessie en reorganisatie. Wanneer zij medewerkers gedwongen moeten ontslaan, is het fijn dat ze in ieder geval bij outplacementbureaus kunnen aankloppen. Outplacementbureaus in Flevoland en elders in Nederland, richten zich op een nieuw werktraject voor de ontslagen medewerker. Daar hebben zowel de bedrijven in Flevoland als de ontslagen medewerkers profijt van.


Werkplek

Outplacementbureaus bieden een werkplek voor de ontslagen medewerker. Het is fijn om toch in het ritme te blijven en naar een werkplek in Flevoland te kunnen. Van hieruit kunnen zij gericht naar vacatures zoeken, sollicitatiebrieven schrijven en telefoontjes plegen. Outplacementbureaus faciliteren niet alleen, maar bieden ook ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Daarmee wordt de kans vergroot, dat de kandidaat snel een nieuwe baan in Flevoland vindt.


Periode

Afhankelijk van wat outplacementbureaus met bedrijven in Flevoland afspreken, is het gehele outplacementtraject veelal een periode van een jaar. Wanneer er na een jaar nog geen passend werk in Flevoland of directe omgeving gevonden is, stoppen outplacementbureaus met hun dienstverlening. De meeste outplacementbureaus garanderen binnen een jaar nieuw werk en kunnen zelfs bij het opstellen van een nieuw contract begeleiden en onderhandelen. Ook wanneer een kandidaat in Flevoland al in een nieuwe baan aan de slag is, kunnen outplacementbureaus nog steeds de nodige ondersteuning bieden.


Zelfstandige

Sommige ontslagen werknemers zien het niet zitten om bij een ander bedrijf in Flevoland aan de slag te gaan. Omdat ze vaak wel een bepaalde expertise hebben, adviseren outplacementbureaus in dergelijke situaties om als zelfstandige aan de slag te gaan. Behalve advies, kunnen outplacementbureaus ook begeleiding bieden bij het opstarten van een eigen bedrijf en allerhande tips van de hand doen. Omdat outplacementbureaus over een groot netwerk beschikken, weten zij vaak ook welke wegen in Flevoland bewandeld moeten worden.