logo

99 Loopbaancoaches in Limburg

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flow Loopbaanservice & Coaching

15 jaar ervaring bij loopbaanvragen!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 41 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Graaf (online) loopbaanadvies

Ik geef loopbaanadvies zowel face-to-face in mijn praktijk in Nijmegen als online (via e-mail, Skype, telefoon). Ik werk zowel voor particulieren als werkgevers. Mijn specialiteit: introverte, talentvolle vrouwen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

ChainWorks

ChainWorks is jouw kennispartner op het gebied van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Loopbaancoaches Limburg

Limburg lijkt voor veel Nederlanders erg ver weg, maar er is ïïn en al bedrijvigheid. Daarom kun je in Limburg gemakkelijk loopbaancoaches vinden, die je kunnen helpen en begeleiden in je werksituatie. Van Maastricht tot Roermond en van Venlo tot Heerlen. Overal in Limburg kun je terecht bij loopbaancoaches.


Zoektocht

Wanneer je de stoute schoenen hebt aangetrokken en er na jaren achter komt dat je echt een andere baan wilt, start dan de zoektocht naar loopbaancoaches. Bedenk vooraf wat je niet meer leuk vindt in je huidige baan en maak ook al een lijstje met beroepen die je eventueel in Limburg wilt gaan uitvoeren. Door zoïn goede voorbereiding wordt het een stuk gemakkelijker om bij een van de loopbaancoaches in Limburg aan de bel te trekken. Loopbaancoaches gaan intensief met je aan de slag en zullen je het hemd van het lijf vragen; waar ben je goed in en waar ben je slecht in, wat doe je het liefst, wat vond je leuk en wat vond je niet leuk in je huidige baan enz. Loopbaancoaches in Limburg en overal in Nederland zijn daarin getraind.


Intensief

Omdat het een intensief traject is, is het lang niet gek om eerst een intakegesprek bij diverse loopbaancoaches in Limburg aan te vragen. Dat is bij de meeste loopbaancoaches kosteloos. Hierdoor voel je al snel of het klikt of niet. Je kunt dit beter vooraf al weten, dan dat je middenin een traject met een van de loopbaancoaches, van verdere samenwerking afziet. Want dan kun je weer van voren af aan beginnen in je zoektocht naar goede loopbaancoaches in Limburg.


Ander werk

Loopbaancoaches begeleiden ook mensen op de werkvloer. Helaas komt het ook in Limburg voor, dat bedrijven reorganiseren en daardoor geen plek meer hebben voor sommige medewerkers. Loopbaancoaches worden dan aangetrokken om samen met deze ontslagen medewerkers, op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van werk in Limburg.