100 Loopbaancoaches in Groningen

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Graaf (online) loopbaanadvies

Ik geef loopbaanadvies zowel face-to-face in mijn praktijk in Nijmegen als online (via e-mail, Skype, telefoon). Ik werk zowel voor particulieren als werkgevers. Mijn specialiteit: introverte, talentvolle vrouwen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De bomen en het bos Coaching, consult en innovatie

Coaching en reïntegratie op menselijke maat

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Creation Company / IN2MOTION

Coaching en Advies bij loopbaan, ziekte (-verzuim) en re-integratie (particulieren) / ook aanbod voor bedrijven in advies en projectmanagement

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

10.0

CareerSolution

CareerSolution. Specialist in outplacement en re-integratie tweede spoor trajecten voor hoger opgeleiden en kandidaten uit het onderwijs!

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

Loopbaancoaches Groningen

Niet alleen in de stad Groningen vind je loopbaancoaches, maar ook in andere steden van de provincie Groningen, zoals in Hoogezand, Stadskanaal en Delfzijl. Loopbaancoaches in Groningen kunnen je aardig op weg helpen in je zoektocht naar ander werk. Loopbaancoaches begeleiden je, wanneer je zelf hebt besloten ander werk in Groningen te zoeken, maar ook wanneer je door je huidige werkgever ontslagen bent.


Reorganisatie

Helaas komt het ook in Groningen voor, dat bedrijven reorganiseren en daarbij mensen ontslaan. Wanneer jij in zoïn positie verkeert, is het handig om te weten dat loopbaancoaches je goed kunnen begeleiden en adviseren. Maar wellicht dat je ondanks de reorganisatie mag blijven, mar dan wel in een andere functie. Loopbaancoaches kunnen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Waar liggen je kwaliteiten en welke cursus zou je bijvoorbeeld in Groningen willen volgen.


Flexibel

Veel loopbaancoaches in Groningen en elders in Nederland, helpen je om je actief en verantwoordelijk te maken voor je eigen loopbaan. Daardoor word je meer flexibel en kun je beter omgaan met veranderingen in bijvoorbeeld je huidige werksituatie. Je leert van loopbaancoaches om de regie in eigen hand te houden.


Levensloop

Loopbaancoaches in onder andere Groningen, begeleiden je professioneel en doelgericht met je levensloop. De afstemming tussen werk en privï zullen loopbaancoaches altijd meenemen in de begeleiding. Wanneer het duidelijk is hoe jij je levensloop wilt ontwikkelen, kunnen loopbaancoaches je helpen om effectiever te zoeken naar een passende baan in Groningen.


Begeleiding

Loopbaancoaches besteden veel aandacht aan bewustwording van gedrag en aan al je levenservaring en werkervaring. In het geval dat je al lange tijd zonder werk zit, zullen zij ook aandacht besteden aan het socialisatieproces. Hierdoor word je zelfverzekerder, waardoor je vol goede moed op zoek kunt naar nieuw werk in Groningen.