90 Loopbaanadviesbureaus in Groningen

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DenBraber consultancy en coaching

Ik heb ervaring als coach, leidinggevende, docent en decaan. Bij mij treft u veel kennis en ervaring op het terrein van onderwijs, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Ik begeleid mensen met psycho-sociale problematiek b.v. bij burn-out en angsten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cvites bv

Ontwikkeling van mens en organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Creation Company / IN2MOTION

Coaching en Advies bij loopbaan, ziekte (-verzuim) en re-integratie (particulieren) / ook aanbod voor bedrijven in advies en projectmanagement

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

10.0

CareerSolution

CareerSolution. Specialist in outplacement en re-integratie tweede spoor trajecten voor hoger opgeleiden en kandidaten uit het onderwijs!

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Loopbaanadviesbureaus ï Groningen

In zowel de provincie als in de stad Groningen zijn veel loopbaanadviesbureaus te vinden. Zij kunnen je bijstaand, begeleiden en adviseren, wanneer je vastloopt in je werk en het even niet meer ziet zitten. Loopbaanadviesbureaus kunnen samen met jou naar je kwaliteiten kijken en dit ombuigen naar een mooie toekomst bij een bedrijf in Groningen. Op Werksite vind je een goed overzicht van alle loopbaanadviesbureaus die er in Groningen te vinden zijn. Vind je het dan nog steeds moeilijk om goed te vergelijken? Lees dan vooral de beoordelingen, meningen en ervaringen van andere kandidaten.


Prettig werk

Iedereen werkt in zijn hele leven ongeveer 70.000 uur. Het is dan wel de bedoeling dat je je werk als prettig ervaart. Als dat even niet het geval is, klop dan aan bij een van de loopbaanadviesbureaus in Groningen. Loopbaanadviesbureaus kunnen om verschillende redenen geraadpleegd worden. Bijvoorbeeld wanneer je denkt dat je werk of je werkgever in Groningen niet meer bij je past. Of wanneer je dreigt je baan kwijt te raken om wat voor reden ook. Je kunt het eventueel ook met je werkgever in Groningen bespreken. Werkgevers schakelen namelijk dan heel vaak de expertise in van loopbaanadviesbureaus.


Oorzaak

Loopbaanadviesbureaus kijken samen met de kandidaat naar de oorzaak van de problemen. Vervolgens zullen zij een advies uitbrengen. Bij loopbaanadviesbureaus krijg je altijd een persoonlijke adviseur toegewezen, die jou van begin tot einde begeleidt. Samen met deze adviseur kom je er achter wat het beste bij je past en hoe je dat kunt realiseren. Wellicht krijg je het advies om bij je huidige werkgever in Groningen een andere functie te vervullen. Maar loopbaanadviesbureaus kunnen wel degelijk ook adviseren naar een andere werkgever in Groningen op zoek te gaan of om een opleiding te volgen.


Kans van slagen

Om het hele traject van een van de loopbaanadviesbureaus uit Groningen te laten slagen, is het belangrijk dat je er zelf positief tegenaan kijkt en actief mee werkt. Alleen op die manier heeft het hele traject kans van slagen en kun je snel weer aan de slag bij je huidige of bij een nieuwe werkgever in Groningen.