logo

82 Outplacementbureaus in Drenthe

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

Esther Roelofs coaching & training

Esther Roelofs, uw loopbaancoach in Groningen

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cvites bv

Ontwikkeling van mens en organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Drenthe

De provincie Drenthe biedt niet zoveel werkgelegenheid als de andere provincies, maar dat wil nog niet zeggen dat er in Drenthe geen outplacementbureaus te vinden zijn. Ook in Drenthe is er genoeg keuze uit diverse outplacementbureaus. Dat is maar goed ook, want wanneer je bij een bedrijf in Drenthe wordt ontslagen, heb je via outplacementbureaus de grootste kans om een nieuwe leuke baan te vinden.


Traject

Outplacementbureaus richten zich in een outplacementtraject op verschillende zaken: verwerking van het ontslag, zelfonderzoek, hulp bij het solliciteren en het daadwerkelijk vinden van een baan in Drenthe. Outplacementbureaus geven wel op verschillende manieren invulling hieraan. Er zijn outplacementbureaus in Drenthe die zich bijvoorbeeld volledig richten op de verwerking van het ontslag, terwijl er andere bureaus in Drenthe zijn die meer de nadruk leggen op het vinden van een nieuwe baan.


Verwerking

Er is niemand die vrolijk van ontslag wordt. Zowel het bedrijf in Drenthe dat medewerkers ontslaat, als de ontslagen medewerkers zelf vinden het niet prettig. Om ontslag goed te verwerken, kunnen outplacementbureaus een uitkomst bieden door goede en professionele hulp te bieden. Outplacementbureaus kunnen emoties als kwaadheid, teleurstelling en verdriet verzachten en wegnemen. Pas na een goede verwerking is iemand in staat om zich weer volledig op de toekomst te richten.


Nieuwe keuze

Outplacementbureaus gaan samen met de ontslagen kandidaat op zoek naar zijn kwaliteiten. Ook outplacementbureaus in Drenthe werken vaak met beroepskeuzetesten, waardoor het duidelijk wordt waar iemands kwaliteiten liggen. In samenspraak met het bedrijf uit Drenthe kunnen outplacementbureaus zelfs voorstellen om een cursus, training of opleiding te volgen.


Sterk in schoenen

Het is wel belangrijk dat een kandidaat sterk in zijn schoenen staat, wanneer hij op zoek gaat naar die nieuwe uitdagende baan in Drenthe. Gelukkig dat outplacementbureaus dit goed oppakken en hun kandidaten voorbereiden en klaarstomen voor een sollicitatiegesprek. Veel outplacementbureaus in Drenthe of andere provincies in Nederland, zullen eerst in rollenspel het gesprek oefenen, voordat de kandidaat bij een nieuw bedrijf op bezoek gaat.